Timesheets

Transparantie voor je klanten, inzicht in de prestaties van je team en correcte facturen. Met de timesheet software van Teamleader Focus kun je:

 • Timesheets bijhouden voor taken en meetings.

 • Inzicht krijgen in de prestaties van je team.

 • Facturen maken op basis van je timesheets.

 • Je projectmarge en -budget zien in één oogopslag.


Onze klanten waarderen de kwaliteit van onze dienstverlening met 4,6/5 op Google Reviews.


Onze software voor timesheets zelf proberen? Dat kan 14 dagen gratis en volledig vrijblijvend.

BE NL tijd registreren 200325 131517

Wat zijn timesheets?

Timesheets zijn een manier om bij te houden hoeveel tijd jij en je medewerkers besteden aan welke taken. Die tijdregistratie is handig als je vaak projectmatig of voor verschillende klanten tegelijk werkt. Maak je facturen op basis van je gewerkte uren, dan bieden timesheets je een nauwkeurig overzicht van wat je kan factureren. Met timesheet software zoals Teamleader zet je de geregistreerde tijd zelfs rechtstreeks om in een factuur. Zo maak je geen fouten en vergeet je nooit meer uren te factureren.

Timesheets maken met Teamleader Focus

 • Tijdregistratie voor elke taak of vergadering

  Hou timesheets bij voor elke taak of vergadering.

  Hou timesheets bij voor al je taken, afspraken en telefoontjes, en koppel ze aan het juiste project of klant.

 • Registreer nauwgezet met de Time Tracker

  Registreer je tijd nauwgezet met de Time Tracker.

  Met één klik start en stop je onze Time Tracker. Hij werkt op je pc en mobiel, en zowel op nieuwe als eerder aangemaakte taken. Zo heb je elke dag een nauwkeurig overzicht van je tijdsregistraties.

 • Duidelijke rapportage

  Krijg rapporten van je prestaties.

  Krijg inzicht in hoe je team presteert, elke dag, week of maand, met behulp van statistieken. Je kan tal van rapporten trekken: algemeen, per klant of per project.

 • Inzicht in tijdsregistratie per project

  Timesheets bekijken per project.

  Op de projectpagina zie je alle timesheets voor dat project. Je kunt filteren op datum, gebruiker en werktype. Waar heb je je tijd aan besteed? Wat kon efficiënter?

 • Factuureerbare tijd per klant

  Timesheets omzetten in facturen.

  Bekijk de timesheets die nog niet werden gefactureerd, en kies wat je aan je factuur wil toevoegen. Stel verschillende uurtarieven in per taaktype of medewerker - of ga voor een vaste uurprijs. Jij bepaalt hoe je werkt.

 • Registreer nauwgezet met de Time Tracker

  Tijdregistratie op jouw voorwaarden

  Mensen en persoonlijkheden zijn er in allerlei vormen en maten, net als de manieren om tijd te registreren met Teamleader Focus. Hou je tijd tot op de seconde bij met de Time Tracker, wacht tot het einde van de dag of doe het op vrijdagavond voor je voorbije week. Laat tijdregistratie je schema niet bepalen: registreer tijd op jouw voorwaarden.

In vergaderingen wordt wel eens opgemerkt dat we in project X al ‘veel uren werk gestoken hebben’. Nu kunnen we dat onmiddellijk objectiveren.
Campaign Triggers Overview LP assets ROI Comsa
Waldo Cosman zaakvoerder full-service reclamebureau COMSA!

Wat is het voordeel van timesheets?

 1. Nauwkeuriger budgetteren, beter plannen.
  Hoeveel tijd spendeer je aan een project of klant? Timesheets geven je inzicht in je gewerkte uren. Ze helpen je voortaan nauwkeuriger te budgetteren en te plannen.
 2. Je creëert vertrouwen bij je klanten.
  Aan de hand van timesheets kan je heel gedetailleerd aantonen welke taken je hebt uitgevoerd en hoeveel tijd je erin hebt gestoken. Die transparantie creëert vertrouwen.

  “Onlangs hadden we een project dat in prijs was verdubbeld door de vele aanpassingen die de klant vroeg. Voor we met Teamleader Focus werkten, hadden we in zo’n geval een serieus probleem. Nu konden we perfect verantwoorden waarom de prijs hoger uitgevallen was. De klant was tevreden, wij werden meteen correct betaald.”
  Waldo Cosman, zaakvoerder full-service reclamebureau COMSA!
 3. Je laat nooit meer geld op tafel liggen.
  Uren vergeten te factureren is voorgoed verleden tijd. Je digitale timesheets in Teamleader Focus zet je vlot om in facturen, die je bovendien automatisch kan opvolgen. Zo laat je nooit meer geld op tafel liggen.

Probeer timesheets in Teamleader Focus twee weken uit. Zonder gedoe. Zonder te betalen.

Probeer Teamleader Focus twee weken uit. Vind je toch niet je draai? Geen probleem. Je betaalt niks.

Waarom timesheets bijhouden met Teamleader Focus?

 1. Meer inkomsten
  Timesheets bijhouden in Teamleader Focus doe je op jouw manier: terwijl je werkt, aan het eind van de werkdag of op vrijdag. Hoe minder tijd je zo besteedt aan het bijhouden van tijd, hoe meer uren je effectief kunt factureren aan je klanten.
 2. Betere inzichten
  Hoe makkelijker het is om tijd te registreren, hoe nauwkeuriger het zal gebeuren. Wat op zijn beurt leidt tot meer relevante inzichten in je bedrijf.
 3. Meerdere opties voor je team
  Iedereen gebruikt timesheets in Teamleader Focus op zijn manier. Flexibel, snel en zonder stress.

Zij gebruiken timesheets in Teamleader Focus

“Vroeger gebeurde onze time tracking in spreadsheets, maar die registratie was onvolledig. In Teamleader gebeurt de time tracking in real time, vanaf minuut één. Zo krijgen we veel meer inzicht in wat we kunnen factureren, waar we tijd verliezen, waar eventueel bottlenecks zitten.” Luk Thys, eigenaar en zaakvoerder van Foodphoto
"Timetracking toont de echte waarde van een project. Het helpt ons om onze human resources slim in te zetten zodat we onze huur en andere standaard kantoorvereisten kunnen betalen. Die percentages doen ertoe voor een rendabele onderneming. Ik wil niet hoeven te gokken." Didier Bintein, COO van Well Played
 • BE NL Ebook Agency Life S02 E02 On Top 2021 12 06 081459 iwpy

  Let’s talk numbers | Agency Life

  Download ons e-book over commercieel inzicht, de (on)zin van KPI’s en de eeuwige cashflow-uitdaging.

 • Ebook projectmanagement 1
  • E-book

  De basics van projectmanagement

  Projecten managen is absoluut niet eenvoudig:je resources plannen, deadlines halen, de workload van je team in balans houden … En ondertussen ook nog eens je projecten op tijd en binnen budget opleveren. Download het e-book ‘De basis van projectmanagement’ en lever keer op keer betere projecten op.