Gaan we die
deadline halen?

Denk je van wel? Met Teamleader weet je het zeker. Zo houdt de planningtool rekening met jouw manier van werken en houdt het de vooruitgang en het budget van je projecten nauwlettend in de gaten. Wat wil je nog meer? Een link met je crm en facturatie natuurlijk. Met Teamleader ga je – klik-klik – van offerte naar project en – klik-klik – van project naar factuur.

Onze klanten waarderen de kwaliteit van onze dienstverlening met 4,6/5 op Google Reviews.


  BE NL Projects

   Met Teamleader Focus hou je de touwtjes strak in handen:

   1. Run je zaak op één plek.

    De ware kracht van Teamleader? Je facturen, offertes, crm én planning praten met elkaar, waardoor ze elkaar aanvullen en versterken. Zo kan je bijvoorbeeld op elk moment je werk factureren, gebaseerd op de daadwerkelijk gepresteerde uren. Da’s pas slim!

   2. Plan flexibel.

    Pas moeiteloos toe wat voor jou werkt, niet andersom. Lever zo je projecten binnen deadline en budget op. Wees flexibel in je projectmanagement: link meerdere offertes makkelijk aan één project, hergebruik of kopieer snel de planning van een type project, kies zelf welk werk je wel of niet factureert.

   3. Blijf binnen budget.

    Zie in één oogopslag of je binnen je budget zal blijven, voor het hele project of per fase. Duik dieper in de details, zodat je op tijd kan ingrijpen. Zo kun je transparant zijn naar klanten, medewerkers en managers.

   4. Hou je winstmarge in de gaten.

    Krijg inzicht in je omzet, winst en kosten. Zo worden je inschattingen beter en stijgt je winst. Je leert winnende projecten herkennen en kan in de toekomst betere beslissingen nemen.

   5. Lever projecten tijdig op.

    Plan het werk realistisch in en haal zo elke deadline met gemak. Maak gebruik van tijdregistraties, ook als je onderweg of op locatie bent, en zet die makkelijk om in een factuur.

   6. Link automatisch met je facturatie & crm.

    Ga van offerte naar project en van project naar factuur in slechts enkele klikken. Geen dubbel werk meer in verschillende, losstaande tools. Factureer je werk op elk moment, ook vóór de oplevering ervan. Maak een factuur op basis van je tijdregistratie, het afgesproken bedrag of een combinatie van de twee. Heel flexibel! Wees een slimme projectmanager: weet exact wat de kosten, opbrengsten en winst van elk project zijn en word hét aanspreekpunt voor alles wat de planning aangaat.

   BE NL Run je zaak op één plek BE NL Plan flexibel BE NL Blijf binnen budget BE NL Hou je winstmarge in het oog BE NL Lever tijdig projecten op BE NL Link automatisch met je facturatie crm

   15.000 bedrijven zoals deze beheren hun projecten met Teamleader Focus:

   advertising agency
   Teamleader Focus is een onderdeel van ons team. We kunnen niet zonder. Heel eenvoudig in gebruik. Het maken van facturen, offertes, opvolgen van opdrachten, ... was nog nooit zo snel en eenvoudig. Een aanrader.
   Visiting profiel reclamebureau en
   Johnny Stegen Profiel Reclamebureau

   Met Teamleader Focus kan je ook:

   Functionalities
   arrow left decorator

   Meer gemoedsrust, minder gedoe. Probeer het twee weken gratis.

   Overzicht over je projecten, inzicht in je cijfers en rust in je hoofd. Test Teamleader Focus twee weken gratis uit. Zonder credit card en volledig vrijblijvend.

   Meer gemoedsrust, minder gedoe. Probeer het twee weken gratis.

   Screenshot 2
   arrows

   Winstgevende projecten opleveren: wij helpen je op weg.

   Image

   Winstgevende projecten opleveren: wij helpen je op weg.

   Succesvolle projecten opleveren, binnen de tijd én binnen het budget? We helpen je het maximum te halen uit onze software. Ga van start met de tutorials in ons supportcentrum, krijg online begeleiding van onze experten of besteed de implementatie helemaal uit. Start op de manier die het best bij je past.