Klantenbeheer

Met de CRM software (Customer Relationship Management) van Teamleader Focus heb je alle informatie van klanten en contacten op één plaats. Adressen, gemaakte afspraken, de communicatiegeschiedenis… Makkelijk toegankelijk voor jou of je collega’s.

BE NL klanten beheren

Voeg moeiteloos contacten toe.

BE NL Eén plaats voor al je contacten

Voeg moeiteloos contacten toe.

Vul een btw-nummer in, wij doen de rest. Teamleader Focus haalt automatisch de gegevens van het bedrijf op en vult ze in.

arrow left decorator

Bekijk je communicatie-geschiedenis per klant.

Leer je klanten écht kennen: koppel je Gmail of Outlook en blijf van alles op de hoogte.

Bekijk je communicatie-geschiedenis per klant.

BE NL De communicatiegeschiedenis per klant
arrows

Op maat van jouw behoeftes.

BE NL Op maat van jouw behoeftes

Op maat van jouw behoeftes.

Bewaar extra info die cruciaal is voor jouw manier van werken via custom fields. Ook documenten, foto’s of bestanden hou je moeiteloos bij.

arrow left decorator

Afspraken, taken en telefoontjes in één gedeelde agenda.

Gebruik een handige agenda om je werk te organiseren. Plan taken, afspraken en telefoontjes voor jezelf en je collega’s. Deel je agenda om inzicht te krijgen in elkaars planning.

Afspraken, taken en telefoontjes in één gedeelde agenda.

BE NL Afspraken taken en telefoontjes in één gedeelde kalender
arrows

Een gepast antwoord op elke vraag.

BE NL Ticketing

Een gepast antwoord op elke vraag.

Stelt een klant een vraag via e-mail, dan belandt die dankzij ticketing in een centrale inbox. Iedere mail ontvangt automatisch een reactie, zo weet iedereen dat hij of zij geholpen wordt. Transparant, snel en efficiënt.

Wat is relatiebeheer?

Relatiebeheer of klantenbeheer verwijst naar de manier waarop je als bedrijf relaties onderhoudt met je klanten en bij uitbreiding ook met andere connecties. Dikwijls gebruikt men ook de Engelse benaming Customer Relations Management (afgekort CRM) als het over relatiebeheer gaat. Het doel van klantenbeheer is voornamelijk klanten behouden en de relatie te versterken. Een nieuwe klant binnenhalen kost immers meer tijd, moeite en geld dan een bestaande klant opnieuw te laten kopen. Bovendien wordt zo’n trouwe klant vaak een ambassadeur die je producten en services zal aanbevelen aan vrienden, kennissen en familie.

Hoe kan klantenbeheer software je helpen?

Klantenbeheer software of CRM-software is een tool die je helpt bij het onderhouden van die klantenrelaties. Zo’n CRM-systeem maakt het extra makkelijk om contactgegevens en andere klanteninfo op een overzichtelijke manier te bewaren, aan te passen en te bekijken. Wie is je contactpersoon, welke afspraken maakte je, welk bedrag besteedde je klant, … al die info vind je op die manier vlot terug. Goede klantenbeheer software biedt bovendien analysemogelijkheden. Die helpen je slimme beslissingen te maken over de toekomst van je bedrijf.

44492517215 533528a4ad k 1 44492517215 533528a4ad k 1

Onderweg of achter je bureau?

Klanteninfo opzoeken, werkbonnen maken, tijd registreren… Met onze mobiele app heb je je hele bedrijf in je achterzak.

Andere software werkt prima samen met Teamleader Focus.

Gedaan met knippen en plakken: Teamleader Focus is compatibel met 200+ apps en programma’s die jouw bedrijf waarschijnlijk al gebruikt.

line decoration
line decoration line decoration line decorationintegrations logo integrations logo integrations logo
line decoration line decorationintegrations logo integrations logo
line decoration line decoration line decorationintegrations logo integrations logo
integrations
integrations logo integrations logo integrations logo integrations logo integrations logo integrations logo integrations logo