Besteed uit.

Done For You: laat de implementatie over aan een van onze erkende Service Partners.

 • Onze Service Partner komt 10 uur ter plaatse om Teamleader in je bedrijf te implementeren.
 • Je betaalt een eenmalige kost van 1.250 euro (incl. travelkost) en voor je het weet is alles up en running.
Done for you 1

Hoe werkt het?

 • Advies stap 1

  Stap 1: onze Service Partner neemt contact op.

  Een van onze erkende Service Partners neemt contact met je op om de aanpak te bespreken. Daarna komt hij één dag bij jou ter plaatse om Teamleader te implementeren. Intussen kan jij je volledig focussen op je werk en verlies je geen tijd.

 • Advies stap 2

  Stap 2: welke integraties heb je nodig?

  Voor je afspraak ter plaatse bereidt onze Service partner je Teamleader-account voor. Hij zet je basisinstellingen op scherp en bekijkt welke integraties nuttig zijn voor jouw bedrijf.

 • Image 4

  Stap 3: volledige set-up ter plaatse.

  Daarna komt onze Service Partner bij jou ter plaatse. Hij vertaalt je bedrijfsprocessen en manier van werken naar Teamleader. Moeten er gegevens worden overgezet uit andere programma’s, dan leidt hij die migratie in goede banen.

 • Image 4

  Stap 4: ga van start.

  Zodra alles is opgezet, kan je zelf van start gaan. Onze Service Partner maakt jou en je collega’s kort wegwijs in onze software en staat klaar om vragen te beantwoorden. Achteraf neemt Teamleader contact met je op om te kijken of alles naar wens verliep.

Hoeveel kost het?

 • €1250

  (incl. travelkost) Eenmalige opzetkost GO-, MOVE-, of BOOST-pakket (excl. BTW). - 10u

 • €/u

  Bijkomende implementatie (tegen uurtarief) bepaal je in samenspraak met onze partner.

Eerder een doe-het-zelver?

Support

Eerder een doe-het-zelver?

Ontdek je Teamleader liever zelf? De video’s, tutorials en how-to’s in ons supportcentrum zijn 24/7 voor je beschikbaar en helemaal gratis.

Krijg je liever online begeleiding van een expert? Dat kan ook. We helpen je op weg via videocall en screensharing.

Probeer Teamleader twee weken gratis.

Eerst proberen, dan pas beslissen? Dat kan. Test het volledige Boost-pakket twee weken gratis uit.

 • Je vindt je draai niet? Geen probleem, dan betaal je niks.
 • Heb je persoonlijke ondersteuning nodig? Krijg online begeleiding door een expert of besteed de implementatie uit.
Project management tool

Veelgestelde vragen.

 • Wat is het verschil tussen ‘Done For You’ en andere onboardingformules?

  Kies je voor onze Done For You-formule, dan neemt een van onze erkende Service Partners de implementatie volledig van je over. Leun dus rustig achterover terwijl zij de set-up voor jou doen.

  Implementeer je Teamleader liever zelf, met de hulp van onze experten, kies dan voor Do It With Help. Een vaste contactpersoon maakt je via videocall en screensharing stap voor stap wegwijs in Teamleader.

  Voor beide formules betaal je een eenmalige kost.

  Ontdek je Teamleader liever zelf, zonder een eenmalige kost te betalen? Dat kan ook. In ons supportcentrum vind je alle producttrainingen, best practices en antwoorden op je vragen. Die zijn 24/7 voor jou beschikbaar en helemaal gratis.

 • Kan ik ook starten met Teamleader zonder een eenmalige opstartkost te betalen?

  Ja, dat kan. Met onze Doe-het-zelf-formule ontdek je Teamleader gratis en in je eigen tempo. In ons supportcentrum vind je alle opgenomen producttrainingen, best practices en antwoorden op je vragen. Die zijn 24/7 voor jou beschikbaar en je betaalt er helemaal niks voor.

 • Wanneer besteed ik de implementatie van Teamleader beter uit?

  Wil je meteen van start gaan met onze software, zonder tijd te verliezen aan imports en uitzoeken hoe alles werkt, dan kan je de implementatie volledig uitbesteden. Een van onze erkende Service Partners komt dan bij jou ter plaatse om alles in goede banen te leiden, terwijl jij je focust op je werk en je klanten.

 • Wie zijn de erkende Teamleader Service Partners?

  Onze erkende Service Partners zijn door ons opgeleide experten en kennen Teamleader door en door. Ze zetten je volledige workflow vlot over naar Teamleader en implementeren onze software in jouw bedrijf. Zo ben je in geen tijd up en running. Een overzicht van al onze erkende Service Partners kan je hier bekijken.