Onze erkende Service Partners.

Opgeleid door Teamleader en experten in hun vak.
Samen met onze Service Partners helpen we onze klanten slimmer te werken.

 • Core solutions

  CoreSolutions

  Hasselt

  CoreSolutions ondersteunt en ontzorgt bedrijven in hun operationele processen sinds 2017. Het biedt kostenefficiënte en vooral betrouwbare oplossingen. Zo kunnen bedrijven zich focussen op hun core business.

 • Alfa solutions

  Alfa Solutions

  Waregem

  Alfa Solutions is al meer dan 30 jaar een betrouwbare IT partner voor de volledige digitale workflow: van hardware tot software, van cloudoplossingen tot cybersecurity. Het verzorgt implementaties op maat, opleidingen in klare taal en de nodige hulp achteraf.

 • Andless

  AnDless

  Deurne

  AnDless ondersteunt bedrijven bij het optimaliseren en/of implementeren van administratieve processen. Hun missie: de efficiëntie – en daarmee ook de omzet – van bedrijven te verhogen.

 • Net Cas

  NetCas

  Eppegem

  NetCas is een cloud- en netwerkspecialist en IT-advisor, die start-ups, zelfstandigen en kleine kmo's helpt slimmer te werken en hun weg te vinden in de digitale online wereld.

 • Nextdoor Consultancy

  Nextdoor Consultancy

  Brugge

  Voor elke stap in het bedrijfsproces bestaat er wel een softwareoplossing. Nextdoor IT Consultancy implementeert uitsluitend cloudoplossingen, zodat bedrijven snel en met de meest recente technologie aan de slag kunnen.

 • Niels Vanden Buverie logo

  Niels Vanden Buverie

  Brugge

  Niels Vanden Buverie helpt jouw bedrijf groeien door software applicaties te integreren en door workflows te digitaliseren

 • One 1 T

  One-IT

  Willebroek

  Het One-IT team levert strategisch advies en begeleidt bedrijven op het vlak van IT. Hun gecertificeerde experts garanderen een kwalitatieve, persoonlijke service op maat van elk bedrijf.

 • Venerit

  Venerit

  Dendermonde

  Venerit helpt ondernemers veilig in de cloud te werken met de juiste programma’s en toepassingen. Ze denken met je mee, stellen oplossingen voor die je vooruithelpen en zijn zo een verlengstuk voor je bedrijf.

 • Nuxcon

  Nuxcon

  Melle

  Nuxcon is uw structurele partner in administratief maatwerk en begeleidt u met plezier én kennis van zaken bij de implementatie en optimatisatie van uw Teamleader Focus omgeving. Inclusief integraties op maat.

 • Lipa

  Lipa ICT

  Diepenbeek

  Lipa ICT is de all-in-one ICT-partner voor bedrijven. Het heeft alles in huis om je ICT-infrastructuur perfect te laten functioneren.

 • Userfull

  Userfull

  Boom

  Userfull ondersteunt bedrijven en helpt hen groeien door IT op een persoonlijke, strategische en toekomstgerichte manier in te zetten. Het denkt mee met klanten, biedt hen support en ontwikkelt software op maat.

 • Hubco logo

  Hub.co

  Borgloon

  Hub.co (her)ontwikkelt integreerbare digitale softwareoplossingen voor elke moderne werkplek. Als Microsoft 365 en Teamleader expert ligt hun focus steeds op efficiëntie en eenvoud.

 • Mcore

  MCore Services

  Oostende

  MCore Services is een flexibel, dynamisch team, gespecialiseerd in het digitaliseren van bedrijven en het automatiseren van hun administratie.

 • Dedecker consulting

  Dedecker Consulting

  Zottegem

  Bij een bedrijf komt heel wat administratie kijken en dat neemt vaak heel wat tijd in beslag. Dedecker Consulting zorgt er met de juiste software voor dat ondernemers meer gedaan krijgen met minder moeite.

 • Cloud consulting

  CLOUDMEN

  Antwerpen

  CLOUDMEN zet organisaties over op Google Workspace, zodat ze overal in realtime en productief kunnen samenwerken. Scan documenten rechtstreeks in een gedeelde Google Drive map of verbind je cloud-omgeving met Teamleader.

 • Coachall Logo

  Coachall

  Hasselt

  Coachall helpt bedrijven om slimmer te werken. Met ease-of-use als uitgangspunt integreert Coachall bestaande cloudoplossingen of maakt het integraties op maat zodat bedrijven minder tijd verliezen met operationele zaken en meer tijd overhouden voor hun klanten.

 • Logo full gradient 1

  Enshift

  Aalst

  Enshift helpt ondernemers focussen op hun business door al hun processen en data te centraliseren en integreren. Zo werken medewerkers en teams efficiënter samen en hebben ze overal toegang tot alle nodige informatie om waarde te creëren voor de klant.

 • Wim Net VOIP Managed IT Solutions Belgium

  WimNet

  Halen

  WimNet connecteert & integreert je bedrijfstools & communicatie, met service zoals het moet: simpel, snel en goed! Als partner maken we van je ecosysteem een futureproof bedrijf.

 • Impact

  Impact nv

  Pulle

  Impact nv is IT-partner van kmo’s en zelfstandigen. We helpen bedrijven hun digitale workflow te optimaliseren met de juiste software en cloudoplossingen zoals Microsoft365 en Teamleader. Daarnaast zorgen we voor een optimale IT-infrastructuur op maat van de klant.

 • Logo horizontaal zwart

  Exsited

  Zwevegem

  Exsited is een design georiënteerd webbureau met een hele sterke technische achtergrond. We innoveren voortdurend om onze klanten de beste websites, webshops en webapps te kunnen aanbieden.

 • Behind Bytes Logo Blauw

  Behind Bytes

  Aalst

  Behind Bytes heeft sinds 2007 alles in huis om jouw ICT-infrastructuur naar een hoger niveau te tillen. Of het nu om hardware, software, cloud of netwerken en beveiliging gaat. Ze ondersteunen jouw kmo met de juiste technologieën en diensten.

 • Digital Bakery Logo Block Blauw Zwart 2x

  Digital Bakery

  Lier

  Digital Bakery maakt jouw bedrijf digitaal sterker. Samen kijken we naar de opportuniteiten om inzicht te krijgen in wat er in jouw bedrijf gebeurd en verhogen we de efficiëntie door de implementatie van tools zoals Teamleader Focus.

 • SIA RGB

  SIA

  Boechout

  SIA biedt administratieve ondersteuning aan bedrijven die hun administratieve taken willen uitbesteden, zodat ze zich kunnen richten op hun kernactiviteiten. Met ons team van ervaren professionals zorgen we ervoor dat je administratie efficiënt en nauwkeurig wordt afgehandeld.

 • Logo fluvio blauw

  Fluvio

  Overijse

  Fluvio is gespecialiseerd in web, app en software development. We streven naar optimalisaties die de workflow in jouw bedrijf verbeteren.

Jouw bedrijf in dit overzicht?

Done for you

Jouw bedrijf in dit overzicht?

Toon je klanten hoe ze slimmer kunnen werken met Teamleader en word hun digitaliseringsexpert bij uitstek. Wij bieden je opleidingen en marketingtools, jij verzorgt de onboarding.