Over Teamleader Focus

5 feiten over Teamleader Focus

Van nul opgebouwd op basis van klantfeedback

Gedreven door een sterke ondernemersgeest startte CEO en oprichter, Jeroen De Wit, zijn eigen webdesign bureau samen met co-founders, Willem Delbare en Mathias De Loore. Een vraag van een klant over projectmanagement functionaliteiten inspireerde hen om een alleenstaande softwareapplicatie van nul te bouwen.

Uiteindelijk switchten ze hun focus naar het ondersteunen en ontwikkelen van nieuwe CRM-software. Teamleader Focus werd opgericht in juli 2012 en groeide organisch vanuit een klantgerichte filosofie. De CRM-module, het kloppend hart van de tool, werd van nul opgebouwd, voornamelijk vanuit klantgerichte feedback.

5 feiten over Teamleader Focus

About teamleader 1 0

Groeit in sneltempo

Groepsje

Groeit in sneltempo

Teamleader Focus evolueert continu. Van zodra Teamleader Focus zijn vorm aannam, werd er met 3 investeringsrondes kapitaal opgehaald: een Seed ronde van €1 miljoen in mei 2014, een Serie A van €2,5 milljoen in mei 2015 en een Serie B van €10 miljoen in november 2016 om onze groei meer kracht te geven. Benieuwd wat de toekomst brengt!

Teamleader Focus goes Europe

Teamleader Focus wil graag Europa veroveren. Daarom kozen we voor een multilokale aanpak, met een uitgebreid internationaal team en sinds 2015 kantoren in Gent en Amsterdam. Ondertussen telt Teamleader Focus 160 werknemers van wel 10 verschillende nationaliteiten, en het team groeit nog elke week.

Teamleader Focus goes Europe

Europe 0

Onze trofeeënkast

Fast50

Onze trofeeënkast

In de afgelopen 5 jaar kreeg Teamleader Focus erkenning met een aantal nationale en internationale awards en nominaties.

  • HenQ Award op The Next Web Europe Conference
  • Nominatie voor Deloitte’s Rising Star Award 2015
  • Startups.be’s Tech Startup van het Jaar 2015
  • UNIZO’s Meest Beloftevolle kmo van Vlaanderen 2016-2017
  • Team Award & Hero Award op de Customer Success Hero Awards 2017
  • CEO Jeroen De Wit werd genomineerd als één van de 10 best CEO’s in IT door het Nederlandse online magazine Computable.nl
  • Winnaar van Deloitte’s 2017 Technology Fast 50 award

Niet te stoppen in onze missie

Elke dag werkt ons gepassioneerd team hard om ons product te verbeteren in onze missie om kmo’s slimmer te helpen werken. We halen het onderste uit de kan om onze klanten te helpen focussen op wat écht telt.

Niet te stoppen in onze missie

Worksmarter

Teamleader Focus is...

Toegankelijk

Teamleader Focus is voor iedereen toegankelijk: we denken en handelen vanuit het perspectief van een groeiend bedrijf, net zoals onze klanten. We zijn lokaal en vriendelijk. We zijn het soort bedrijf waar je graag een pintje (of cava) mee drinkt - niet het type dat enkel geïnteresseerd is in hoeveel er op de rekening staat aan het einde van de dag.

Efficiënt

We geloven in het optimaliseren van CRM, facturatie en projectmanagement. Er zijn een heleboel beproefde manieren van werken, maar er zijn ook slimme verbeteringen mogelijk met de komst van het digitaal tijdperk en de cloud. We focussen ons op intuïtief design zodat je beter kan werken.

Toegewijd

We willen groeiende bedrijven helpen om succesvol te zijn - ten slotte inspireert jouw succes het onze. Ons product is het resultaat van samenwerking: we denken zorgvuldig na over de antwoorden op de alledaagse bedrijfsproblemen van onze klanten. We zijn niet tevreden tot het werkt.

Een thought leader

Werk evolueert continu; Teamleader Focus levert relevante inzichten zodat gebruikers kunnen bouwen, organiseren en samenwerken. We bieden onze klanten, partners en community waardevolle content over hoe ze hun zaak een boost kunnen geven; geven workshops over hoe ze potentiële klanten kunnen opvolgen en organiseren presentaties over hoe ze kunnen groeien. Kortom, we inspireren anderen door ideeën te delen - zodat bedrijven kunnen focussen op wat echt telt. Het vertrouwen en de geloofwaardigheid die we opbouwen maakt van Teamleader Focus een duurzame langetermijnpartner.

Een bron van informatie

Teamleader Focus is een betaalbare oplossing die gebruikers data, tutorials, rapporten, how-to’s en geïntegreerde tools - en superieure klantenservice - aanbiedt. Gebruikers kunnen op Teamleader Focus vertrouwen om hun methodes efficiënt te optimaliseren en hun workflow te verbeteren met degelijk ontworpen software en nieuwe ideeën.

Intuïtief

Intuïtieve software en gebruiksvriendelijkheid betekent dat Teamleader Focus-klanten profiteren van een product dat gemakkelijk te integreren is met hun huidige manier van werken - en zo kostbare tijd bespaart!

Het verhaal achter ons logo

TL logo RGB

Het verhaal achter ons logo

Ons op origami geïnspireerde logo weerspiegelt zorgvuldigheid en vindingrijkheid. Het verband met origami is meer dan symbolisch: het is een kunst die belichaamt hoe gefocuste inspanningen kunnen leiden tot onverwachte resultaten.

Net zoals een eenvoudig blad papier kan transformeren in iets aantrekkelijk, heeft Teamleader Focus hetzelfde proces. Met verrassende efficiëntie, gebruikt Teamleader Focus’s eenvoudige en intelligente interface gewone data en maakt er iets bruikbaar van - zodat gebruikers slimmer kunnen werken. En wij vinden dat, net zoals origami, dit resulteert in iets moois.

Er is ook het aspect van de papierloze wereld: Teamleader Focus helpt je om je administratie te reduceren en te vereenvoudigen. Origami is één van de vele alternatieve manieren om het papier dat je bespaart te gebruiken.

Bekijk al onze brand assets - logo's, iconen en mission statement - hier.