Cloud CRM

Cloud CRM : alle klanteninfo binnen handbereik.

Met de cloud CRM van Teamleader kan je:
 • Snel en eenvoudig contacten beheren en doelgroepen bepalen.
 • Automatisch klantengegevens ophalen en bewaren met het btw-nummer.
 • Elk contact met je klant registreren en je communicatiegeschiedenis bewaren.
 • Je nieuwsbrief versturen vanuit het geïntegreerde platform.

Met Teamleader Focus zit je CRM in de cloud: makkelijk en overzichtelijk voor heel je team. Voeg razendsnel klanten toe met hun btw-nummer, onze software vult automatisch alle bedrijfsinfo aan. Maak makkelijk segmenten en filter op locatie, sector of functie. En hou je communicatiegeschiedenis bij voor elke klant.

Cloud CRM : alle klanteninfo binnen handbereik.

CRM systeem
 • Beheer je contacten

  Beheer je contacten snel en efficiënt. Link hen aan een bedrijf en ken hen een functie toe. Voeg een bestaande contactenlijst aan Teamleader Focus toe via CSV-import of de API. Voer je het btw-nummer van een bedrijf in? Dan haalt Teamleader Focus automatisch de beschikbare bedrijfsgegevens op. En bevindt het bedrijf zich in de databank van Trends Top? Dan gebruik je ook die beschikbare financiële gegevens in Teamleader Focus.

 • Actieoverzicht per klant

  Via een chronologisch actieoverzicht volg je welke collega contact had met een bedrijf. En met wie, wanneer en hoe. Teamleader Focus houdt een overzicht bij van telefoongesprekken, e-mails, meetings en facturen. Alle informatie staat per klant gebundeld. Zodat jij en je collega’s gemakkelijk op de hoogte blijven van alle communicatie met de klant.

 • Eenvoudige klantensegmentatie

  Orden je klantenbestand door het efficiënt te segmenteren. Je deelt je klanten op volgens sector, provincie of postcode. Of je wijst hen tags toe. Met labels als ‘klant’, ‘leverancier’ of ‘medewerker’ maak je gemakkelijk het onderscheid tussen klanten en andere contacten.

Wat is een CRM cloud systeem?

CRM cloud systemen slaan al je klanteninfo online op, zodat ze vlot toegankelijk zijn voor het hele team. Met zulke cloud-based software voor CRM bewaar je niet enkel adresgegevens van klanten, maar hou je ook andere info bij zoals facturen, offertes, gemaakte afspraken, geregistreerde uren en je volledige communicatiegeschiedenis per klant. Zo’n online CRM-systeem geeft je dus een pak meer informatie - en is stukken handiger - dan een eenvoudige Excel-sheet.

6 voordelen van CRM in de cloud.

CRM in de cloud is software die je leven makkelijker maakt. Je werkt sneller, efficiënter en heeft een klant een vraag, dan kunnen al je medewerkers die vlot beantwoorden. Dit zijn de grootste voordelen van een cloud-based CRM-systeem als Teamleader:

 • 1. Altijd en overal toegang: Je kan klantengegevens makkelijk raadplegen, ook onderweg. Werk je vaak op locatie of ben je vaak op klantenbezoek, dan heb je via cloud CRM snel toegang tot alle relevante info.

 • 2. Eenvoudige installatie en gebruik: Een online CRM-tool als Teamleader is eenvoudig te installeren en heel intuïtief in gebruik. Ons supportteam staat bovendien altijd klaar om je op weg te helpen. In ons supportcentrum vind je ook tal van handleidingen en filmpjes waarmee je zelf aan de slag kan.

 • 3. Betaalbaar: De CRM-software Teamleader werkt met een vaste prijs per gebruiker. Je kiest bovendien zelf welke je functionaliteiten - en welk abonnement - je nodig hebt.

 • 4. Veilig en betrouwbaar: Info die je bijhoudt in de cloud, gaat nooit verloren. Alle gegevens die je opslaat in een cloud-based CRM-tool blijven dus netjes bewaard en zijn bovendien streng beveiligd.

 • 5. Compatibiliteit: Een e-mailsysteem, (online) kalenders, een boekhoudpakket, … bedrijven werken vaak met verschillende systemen. Onze CRM in de cloud is compatibel met +200 toepassingen die je bedrijf wellicht al gebruikt. Gedaan met knippen en plakken dus, want je vindt echt alles op één plaats.

 • 6. Flexibiliteit: Meer klanten, een betere opvolging van verkoopkansen, verschillende projecten tegelijk beheren, … Groeit je bedrijf, dan veranderen ook je noden op het vlak van CRM. Daarom werken we voortdurend aan updates en nieuwe functionaliteiten. Zo evolueert Teamleader mee met je organisatie.

De cloud CRM van Teamleader: alles op één plek

Verkopen, factureren en je werk organiseren: met de cloud CRM-software van Teamleader loopt heel je bedrijf op rolletjes. Met onze tool kan je klanten beheren, offertes maken, projecten beheren, tijd registreren, facturen maken en geld ontvangen. Alles op één plek.

Onze cloud-based software is geschikt voor onder andere digitale bureaus en IT-bedrijven, creatieve marketingbureaus, architecten & bouwkundig bureaus, consultancy & advies, kmo’s en bouwbedrijven.