PSA- of Professional Services Automation software

Professional Services Automation of PSA software helpt je bedrijf winstgevende projecten af te leveren, efficiënter te werken en op lange termijn te groeien.

Professional Services Automation of PSA software helpt je bedrijf winstgevende projecten af te leveren, efficiënter te werken en op lange termijn te groeien.

Teamleader Orbit is eersteklas PSA-software die tal van agency’s, IT-bedrijven en marketingbureaus dagelijks gebruiken. Met onze PSA-tool kan je

 • Een efficiënte workflow integreren in je dagelijkse werking.

 • Je omzet voorspellen en inzicht krijgen in je financiën.

 • Je resources en capaciteit plannen.

 • Projecten plannen en opvolgen.

Zelf proberen? Ontdek wat onze software voor jouw organisatie kan betekenen. Leg Teamleader Orbit op de rooster en test ons uit.

BE NL Con agency 1 De juiste persoon op het juiste project

Wat is PSA-software?

PSA-software helpt ondernemingen om bedrijfsprocessen - zoals projectmanagement, klantenopvolging, facturatie, … - te stroomlijnen en te verbeteren. Allerlei administratieve, repetitieve en vaak tijdrovende taken worden daarbij geautomatiseerd, wat de workflow een stuk efficiënter maakt. Zo kunnen bedrijven hun klanten een betere service bieden en hun rendabiliteit aanzienlijk verhogen.

Professional Services Automation software biedt bovendien inzicht in de boekhouding en andere cijfers, die gecentraliseerd worden in het systeem. Heldere rapporten en analyses maken het makkelijk om de financiën op te volgen, voorspellingen te maken over budgetten, winst- en groeimarges, en beslissingen te nemen over de toekomstige koers van het bedrijf.

Welke bedrijven maken gebruik van PSA-software?

Bedrijven die vaak projectmatig werken, zoals marketingbureaus, IT- en consultancybedrijven en digitale agency’s hebben voordeel bij een tool waarmee ze projecten kunnen opvolgen en processen automatiseren. PSA-software helpt hen bijvoorbeeld klanten en verkoopkansen op te volgen, hun resources en capaciteit te plannen, makkelijk tijd te registreren op taken en projecten, en die tijdsregistraties vlot om te zetten in facturen. Zo loopt de hele workflow van een leien dakje.

Teamleader Orbit is een tool voor:

Wat zijn de voordelen van Professional Services Automation software?

De voordelen van Professional Service Automation software zijn

 • 1. Een efficiënte workflow.

  Je automatiseert tijdrovende administratieve taken en integreert een manier van werken in je bedrijf die optimaal gebruikmaakt van de mensen en de middelen die je ter beschikking hebt

 • 2. Een grotere winstmarge.

  Doordat tijd bespaart en je resources efficiënt inzet, worden je processen en projecten rendabeler. Bovendien geeft een PSA-tool je een helder overzicht van je projecten, cijfers, eventuele bottlenecks in de workflow, … Zo kun je processen voortdurend verbeteren en daarmee ook je rendabiliteit

 • 3. Blije werknemers.

  In een bedrijf waar alles op rolletjes loopt, is het aangenaam werken. Professional Automation software geeft je bovendien inzicht in de workload van medewerkers. Zo kan je ingrijpen als mensen overbelast dreigen te raken

 • 4. Tevreden klanten.

  Een Professional Services Automation tool helpt je klanten op te volgen vanaf het allereerste contact. Offertes maken, verkoopkansen opvolgen, factureren, vragen van klanten beantwoorden kan allemaal snel en eenvoudig. Doordat ook je andere werkprocessen gestroomlijnd verlopen - van projectplanning tot support - kunnen klanten steeds rekenen op een professionele service. Kortom, een win-win voor je bedrijf en voor je klanten.

Zij werken al dagelijks met Teamleader Orbit.