Servicebedrijven

Bouw betere klantenrelaties, bespaar tijd op administratie.

+12.000 servicebedrijven in België, Nederland en Frankrijk gebruiken Teamleader Focus om te verkopen, hun werk te organiseren en te factureren. Wereldwijd gebruikt men onze tool in 46 landen. Van het allereerste klantencontact tot na de facturatie: met onze software beheer je heel je workflow. Zo maak je fans van je klanten en krijg je meer gedaan met minder gedoe.

Je klanten de allerbeste service geven met onze software? Probeer het twee weken uit. Zonder credit card, zonder te betalen.

Dankzij onze sterke support geven klanten ons 4,6/5 op Google reviews.

Deze servicebedrijven beheren hun hele workflow met Teamleader Focus:

De nr.1 software voor service-bedrijven in België:

Werk 30% efficiënter

Teamleader Focus-gebruikers besparen 30% tijd op administratie.

Verkoop 23% meer

Volg al je verkoopkansen op. Zo verkoop je 35% sneller en 23% meer.

Offertes in minder dan 2 minuten

Maak professionele offertes in je eigen huisstijl, sneller dan je concurrent.

De hele flow zit op één plek: budgetten, offertes, deals, facturen. Teamleader Focus klikt alles aan elkaar en integreert met mijn boekhouding.
Campaign Triggers Overview LP assets ROI Foodphoto
Luk Thys Foodphoto

Je klantenservice verbeteren met Teamleader Focus?

Test ons twee weken gratis, zonder credit card.

Rust in je hoofd, betere relaties met je klanten en geld op de rekening: Teamleader Focus is dé nummer 1 software voor servicebedrijven in België. Probeer het zelf. Zonder gedoe, zonder te betalen.

Onze top features voor servicebedrijven:

 1. Klanten beheren.

  Bewaar al je klanteninfo in één digitale database, inclusief e-mails, telefoontjes en gemaakte afspraken. Voeg klantgegevens supersnel toe: vul een btw-nummer in, Teamleader Focus doet de rest. Via de LinkedIn-plugin hou je alles up-to-date.

 2. Sneller en meer verkopen.

  Verkoop 23% meer en 35% sneller met professionele offertes. Volg klanten en leads op met het Pipeline-overzicht en onderneem actie op het juiste moment.

 3. Offertes maken.

  Maak offertes in je eigen huisstijl en laat ze online ondertekenen. Krijg een melding wanneer een klant ze opent, feedback geeft of heeft ondertekend. Zet ze nadien om in facturen of projecten.

 4. Factureren.

  Factureer snel en eenvoudig, in verschillende munteenheden. Maak, verstuur en beheer je facturen in een paar klikken. Verzend ze via mail of per post. Maak gebruik van sjablonen, stel periodieke facturen in en koppel met je boekhoudpakket.

 5. Inzichten en rapporten.

  Krijg inzicht in je prestaties en die van je team met behulp van statistieken en rapporten. Voorspel je inkomsten voor de komende maanden op basis van de betaaldatum van je facturen. Zo maak je gefundeerde beslissingen voor de toekomst van je bedrijf.

NL NL Klantenbeheer NL NL Builders Maak professionele offertes en verkoop meer NL NL Offertes maken NL NL Factureren NL NL Duidelijke rapportage

Vlot starten met nieuwe software? Zo helpen we je op weg.

Nieuwe software is altijd even zoeken, maar we laten je niet aan je lot over. Samen halen we het maximum uit Teamleader Focus.

Vlot starten met nieuwe software? Zo helpen we je op weg.

44587450460 00e2457c27 c

Nog meer analysemogelijkheden? Ontdek Teamleader Orbit.

Orbit logo

Nog meer analysemogelijkheden? Ontdek Teamleader Orbit.

Groeit je bedrijf of zoek je een tool met nog meer rapporterings- en analysemogelijkheden? Ontdek Teamleader Orbit, de meest uitgebreide software voor architectenbureaus met 20-1000 werknemers.

Nog vragen? We helpen je graag!

Neem contact op met ons salesteam.

Meteen zelf proberen?

Start vandaag nog je free trial.

Onze aanpak Stap1 2

Of leer nog meer met een van onze gratis e-books:

 • BE NL Ebook Agency Life S03 E02 On Top Circle

  Allemaal mensen | Agency Life

  Geen goed agency zonder een topteam. Download ons e-book over people management en ontdek het geheim van agencies waar iedereen jaren met plezier blijft werken.

 • NL NL MKB Gevoel Mail
  • E-book

  Het mkb-gevoel nu

  Hoe zetten Nederlandse mkb’ers de weg naar herstel in? Welke tools zijn essentieel om flexibel te kunnen werken in ‘het nieuwe normaal’?

  En hoe breng je die technologische innovatie in balans met het opbouwen van financiële reserves? Allemaal vragen die het mkb de afgelopen twee jaar wakker hielden.