Ingenieurs

Houd planningen en werkprocessen strak.

Slimme oplossingen verzinnen, dat is in een notendop jouw werk. Wat als je die oplossingen ook nog eens slim beheert, net als je afspraken met je klanten? Houd al je projecten overzichtelijk bij met Teamleader Focus. Vanuit een offerte maak je gemakkelijk een project aan, waar je deadlines aan hangt, budgetten aan toevoegt en aan het einde van de rit gemakkelijk een factuur vanuit verstuurt aan je klant. Juist: da’s slim.

Efficiënter werken met onze software? Probeer het twee weken uit. Zonder credit card, zonder te betalen.

Dankzij onze sterke support geven klanten ons 4,6/5 op Google reviews.
Architecten studiebureaus Block R

Deze studiebureaus beheren hun hele workflow met Teamleader Focus:

De nr. 1 work management tool in België:

Werk 30% efficiënter

Teamleader Focus-gebruikers besparen 30% tijd op administratie.

Hou je planning strak

Bewaar het overzicht over je projecten, neem actie op het juiste moment.

Timetracking op 5 manieren

Registreer tijd op jouw manier, terwijl je werkt of aan het eind van de dag.

Slimmer werken met Teamleader Focus?

Test ons twee weken gratis, zonder credit card.

Teamleader Focus is marktleider in België. 500+ Ingenieurs & technische bureaus in Nederland, België en Frankrijk runnen hun business met Teamleader software. Wereldwijd wordt onze service gebruikt in 46 landen voor ondermeer hun klantenbeheer, facturatie en projectmanagement.


Onze top features voor studiebureaus:

 1. Gedeelde agenda

  Gebruik een handige agenda om je werk te organiseren. Plan taken, afspraken en telefoontjes voor jezelf en je collega’s. Deel je agenda om inzicht te krijgen in elkaars planning.

 2. Projectmanagement

  Maak snel projecten aan, vanaf nul of vanuit offertes. Verdeel ze in fases, taken en afspraken. Ontvang meldingen over deadlines, voltooide taken en berichten van je projectleden.

 3. Klanten beheren.

  Bewaar al je klanteninfo in één digitale database, inclusief e-mails, telefoontjes en gemaakte afspraken. Voeg klantgegevens supersnel toe: vul een btw-nummer in, Teamleader Focus doet de rest. Via de LinkedIn-plugin hou je alles up-to-date.

 4. Tijd registreren.

  Registreer tijd voor al je taken, afspraken en telefoontjes, en koppel ze aan het juiste project. Gebruik de Time Tracker terwijl je het werk uitvoert, of aan het eind van de dag. Jij kiest.

 5. Factureren.

  Factureer snel en eenvoudig, in verschillende munteenheden. Maak, verstuur en beheer je facturen in een paar klikken. Verzend ze via mail of per post. Maak gebruik van sjablonen, stel periodieke facturen in en koppel met je boekhoudpakket.

NL NL Afspraken taken en telefoontjes in één gedeelde kalender NL NL Projecten beheren NL NL Klantenbeheer NL NL Registreer nauwgezet met de Time Tracker NL NL Factureren

Vlot starten met nieuwe software? Zo helpen we je op weg.

Nieuwe software is altijd even zoeken, maar we laten je niet aan je lot over. Samen halen we het maximum uit Teamleader Focus.

Vlot starten met nieuwe software? Zo helpen we je op weg.

44587450460 00e2457c27 c

Nog meer analysemogelijkheden? Ontdek Teamleader Orbit.

Orbit logo

Nog meer analysemogelijkheden? Ontdek Teamleader Orbit.

Groeit je bedrijf of zoek je een tool met nog meer rapporterings- en analysemogelijkheden? Ontdek Teamleader Orbit, de meest uitgebreide software voor studiebureaus met 20-1000 werknemers.

Nog vragen? We helpen je graag!

Neem contact op met ons salesteam.

Meteen zelf proberen?

Start vandaag nog je free trial.

Onze aanpak Stap1 2

Of leer nog meer met een van onze gratis e-books:

 • NL NL MKB Gevoel Mail
  • E-book

  Het mkb-gevoel nu

  Hoe zetten Nederlandse mkb’ers de weg naar herstel in? Welke tools zijn essentieel om flexibel te kunnen werken in ‘het nieuwe normaal’?

  En hoe breng je die technologische innovatie in balans met het opbouwen van financiële reserves? Allemaal vragen die het mkb de afgelopen twee jaar wakker hielden.