Zo helpen we je op weg.

Doe-het-zelver of graag wat meer ondersteuning? Start op de manier die het best bij je past.
Samen halen we het maximum uit Teamleader.

 • Solid 3 3

  Doe het zelf.

  Do It Yourself.

  Ontdek Teamleader zelf met de hulp van video’s, tutorials en how-to’s in ons supportcentrum. Die zijn 24/7 voor jou beschikbaar en helemaal gratis. Krijg Teamleader helemaal onder de knie op je eigen tempo.

 • Solid 3 4

  Krijg advies.

  Do It With Help.

  Je verliest liever geen tijd met uitzoeken hoe nieuwe software werkt? Een van onze experten begeleidt je online en stap voor stap bij het implementeren van Teamleader. Je betaalt een eenmalige kost van maximaal 750 euro.

 • Solid 3 5

  Besteed uit.

  Done For You.

  Laat je de implementatie liever helemaal over aan een professional? Een van onze Service Partners komt ter plaatse om Teamleader in je bedrijf te implementeren. Je betaalt een eenmalige kost van 1250 euro en voor je het weet is alles up en running.

Jouw succes is ons succes.

Heb je specifieke vragen of loop je nog ergens tegen aan, tijdens of na de opstart van Teamleader? In ons supportcentrum vind je alle antwoorden op je vragen in de vorm van artikels en video's. 
Vind je toch niet wat je zoekt? Stel je vraag aan een van onze experten.

Jouw succes is ons succes.

Support

Hoe helpen we je op weg in ons supportcentrum?

Probeer ons twee weken uit. Zonder gedoe. Zonder te betalen.

Factuurprogramma

Probeer ons twee weken uit. Zonder gedoe. Zonder te betalen.

Benieuwd hoe Teamleader je bedrijf vooruit kan helpen? Probeer onze software dan twee weken uit. Vind je je draai niet? Geen probleem. Je betaalt niks.