Tijdschrijven

Verspil geen tijd aan tijdschrijven. Met Teamleader Focus hou je makkelijk en accuraat gewerkte uren bij, voor correcte facturen en duidelijke rapporten. Dat kan zelfs tijdens het werk, met de Time Tracker. Nadien kan je dieper inzoomen op de factureerbare tijd per klant of project.

Onze tijdregistratie software helpt je met:

 • Time tracking van taken en meetings.
 • Inzicht te krijgen in de prestaties van je team.
 • Vlot facturen maken op basis van je tijdregistratie.
 • Je projectmarge en -budget in één oogopslag te zien

Eerst zien, dan geloven?
Probeer onze software 14 dagen uit. Volledig vrijblijvend en zonder te betalen.

Photo SEO02 2x

Zo maakt Teamleader tijdschrijven makkelijker:

 1. Uren registreren voor elke taak, call of meeting.

  Met Teamleader kan je uren registreren voor elke taak, call of meeting. Daarna koppel je ze aan een klant of project. Gebruik de timer of geef uren achteraf in. Eenvoudig tijd registreren, makkelijker wordt het niet.

 2. De prestaties van je team opvolgen.

  Statistieken geven je inzicht in hoe je team presteert, elke dag, week of maand. Je kan ook rapporten trekken: algemeen, per klant of per project. Rapporten kan je downloaden als Excel-file.

 3. Bekijk de factureerbare tijd per klant.

  Bekijk de gewerkte tijd per klant en kies wat je aan je factuur wil toevoegen. Stel verschillende uurtarieven in per taaktype of medewerker, of ga voor een vaste uurprijs. Jij bepaalt hoe je werkt.

 4. Digitale offertes in je huisstijl

  Verzend professionele offertes, voorzien van je eigen branding. Sluit sneller deals door offertes online te verzenden en te laten goedkeuren: je ontvangt een notificatie zodra een potentiële klant je offerte bekijkt of aanvaardt.

 5. Verkoopkansen opvolgen.

  Met slimme filters bekijk je open, gewonnen of verloren verkoopkansen en volg je ze makkelijk op.

 6. Inzicht in je projectmarge en -budget.

  Zie je in één oogopslag je marge per project en weet op elk moment hoeveel budget je nog over hebt.

BE NL Registreer nauwgezet met de Time Tracker BE NL Rapporteer intern en extern BE NL Factuureerbare tijd per klant BE NL Offertes maken BE NL Overzichtelijk verkoopproces BE NL Hou je winstmarge in het oog

Wat is tijdschrijven eigenlijk?

Tijdschrijven, ook wel urenregistratie genoemd, betekent letterlijk het registreren van tijd. Dit komt veelal bij werknemers voor en wordt gebruikt om gewerkte uren bij te houden. Zo krijg je als bedrijf of organisatie snel en eenvoudig inzicht in hoeveel tijd er is gewerkt aan een project en door wie. Hierdoor krijg je een beter beeld van de bezetting en beschikbaarheid van je personeel. Bovendien is het handig om hiermee te kijken hoeveel uren je aan welke klant besteedt.

Samenvattend kan je met het tijdregistratiesysteem van Teamleader Focus o.a.:

 • Nauwkeurig tijd schrijven met de Time Tracker (ook in de app).

 • Tijd registreren voor elke taak of vergadering.

 • Inzicht krijgen in je tijdregistratie per project.

 • Duidelijke rapporten bekijken van zowel factureerbare als niet-factureerbare uren, per project of per klant.

Waarom tijdschrijven?

Tijdschrijven staat aan de basis van iedere gezonde bedrijfsvoering. Het schrijven van de gewerkte uren stelt een bedrijf in staat om:

1. Inzicht te krijgen in het rendement en voortgang van lopende projecten
Het geeft inzicht in de koers van het project. Worden de uren niet te snel gemaakt, waardoor er aan het eind een tekort aan uren is of de marge in gevaar komt? Tijdschrijven stelt organisaties in staat om te monitoren welke uren geschreven worden, zodat tijdig aan de rem getrokken kan worden of zodat lopende projecten opgeschaald kunnen worden.

2. Inzicht krijgen in historische data
Tijdschrijven zorgt er voor dat historische data over gewerkte uren een stuk inzichtelijker worden. Deze inzichten helpen bedrijven bij het verbeteren van margeberekeningen, zodat offertes scherper opgesteld kunnen worden en projecten gemakkelijker binnengehaald worden.

3. De effectiviteit van je organisatie in beeld brengen
Hoeveel fte’s zijn er in dienst en hoeveel van hun beschikbare uren leveren nu daadwerkelijk geld op? Tijdschrijven geeft ook inzicht in de effectiviteit van het aantal beschikbare uren. Zit de organisatie te krap met uren waardoor er niet genoeg mensen zijn om het werk uit te voeren, of is er juist te veel ruimte waardoor de loonkosten niet meer in balans zijn met de opbrengsten?

4. Makkelijk en effectiever factureren
Uren schrijven bespaart ook tijd bij het factureren. Doordat ieder uur gelogd is, met eventueel een omschrijving, is het voor zowel intern als de klant duidelijk waaraan is gewerkt. Geen discussie meer over de inhoud van gewerkte uren als een overzicht makkelijk toegevoegd kan worden aan de factuur.

Probeer ons twee weken uit. Volledig vrijblijvend. Zonder te betalen.

Zit je met vragen?
Wij hebben antwoorden.

Vlot tijd registreren met onze software? Wij zorgen dat je meteen kan starten en geen kostbare tijd verliest met zoeken en uitproberen.

Zit je met vragen?
Wij hebben antwoorden.

44587450460 00e2457c27 c