Photo SEO06 L 2x

Ticketsysteem

Photo SEO06 L 2x

Geef je klanten, leads of leveranciers de beste ondersteuning. Met het ticketsysteem van Teamleader beheer je alle vragen via een centrale inbox. En link je elk ticket automatisch aan het juiste contact in je CRM-database.

 • Beheer alle vragen via één inbox.
 • Krijg een overzicht van alle support tickets per contact.
 • Zet tickets makkelijk om naar facturen.
 • Bewaar al je contacten op één plaats.

Eerst zien, dan geloven?
Probeer onze software 14 dagen uit. Volledig vrijblijvend en zonder te betalen.

 1. Eén inbox voor alle vragen.

  Bewaar het overzicht van alle vragen die je binnenkrijgt en beheer ze in één praktische inbox. Medewerkers kunnen vragen beantwoorden, bijlagen toevoegen of het ticket aan de geschikte collega toewijzen.

 2. Link elk ticket aan je database.

  Teamleader linkt elk ticket automatisch aan je CRM-database. Zo zie je in één oogopslag de communicatiegeschiedenis per klant, lead of leverancier.

 3. Zet support tickets om naar facturen.

  Niet alle ondersteuning voor klanten is gratis. Je kan de tijd die je spendeerde aan het beantwoorden van een ticket aan je CRM-systeem toevoegen om altijd juist te factureren.

 4. Gebruik één agenda voor taken en telefoons.

  Gebruik een handige agenda om je werk te organiseren. Plan taken, afspraken en telefoontjes voor jezelf en je collega’s. Deel je agenda om inzicht te krijgen in elkaars planning.

 5. Bewaar al je contacten op één plaats.

  Beheer contactgegevens van klanten, medewerkers en leveranciers op één plaats. Voeg extra info toe die cruciaal is voor jouw manier van werken. Ook documenten, foto’s of bestanden hou je moeiteloos bij.

 6. Voeg moeiteloos contacten toe.

  Nieuwe klant toevoegen? Vul het btw-nummer in, wij doen de rest. Teamleader Focus haalt automatisch de gegevens van het bedrijf op en vult ze in.

NL NL Projecten beheren NL NL De communicatiegeschiedenis per klant NL NL Factureren NL NL Afspraken taken en telefoontjes in één gedeelde kalender NL NL Eén plaats voor al je contacten NL NL Klantenbeheer

Probeer ons twee weken uit.
Volledig vrijblijvend. Zonder te betalen.

Zit je met vragen?
Wij hebben antwoorden.

Vlot klanten beheren met onze software? Wij zorgen dat je meteen kan starten en geen kostbare tijd verliest met zoeken en uitproberen.

Zit je met vragen?
Wij hebben antwoorden.

44587450460 00e2457c27 c

Wat is een ticketsysteem?

Veel ondernemers worstelen met de vraag hoe je het beste je klantenservice kan inrichten. Wat is een ticketsysteem? En hoe kan het daarbij helpen? Een ticketsysteem is een tool om binnenkomende vragen (support tickets) van meerdere kanalen op één locatie op te slaan. Hierdoor wordt het voor medewerkers eenvoudig om support tickets op te volgen en op te lossen zonder dat er veel verschillende tools ingeschakeld moeten worden. Alles is dus op één locatie beschikbaar. Dit maakt het overzichtelijk en makkelijk om prioriteiten te stellen.

De voordelen van een ticketing tool

Dat een ticketing tool handig is, is wel duidelijk. Maar op welke manier precies? Wat zijn de voordelen van een ticketing app? Zet de volgende stap met jouw onderneming en groei verder. Hieronder gaan wij dieper op in op alle voordelen van ticketing.

 • Klantgeschiedenis inzichtelijk: Met een ticketing tool heb je direct alle klantgeschiedenis inzichtelijk. Hierdoor kun je snel schakelen en weet je precies hoe een klant het beste geholpen kan worden. Ook wordt de vraag of klacht direct gekoppeld aan de juiste persoon in het CRM van Teamleader.

 • Snelle ordening en archivering: Met ticket support van Teamleader worden alle inkomende e-mails snel geordend en gearchiveerd. Hierdoor kun je overzichtelijk aan de slag met de vraagstukken van klanten. Ook worden alle tickets automatisch gekoppeld aan een ticketnummer, waardoor je het overzicht makkelijk behoudt.

 • Efficiëntie: Waar je vroeger vaak door de e-mails heen moest gaan om de juiste vraag of klacht te vinden, is dat verleden tijd. Met een ticketsysteem kun je efficiënt alle vragen en klachten afhandelen, waardoor er meer tijd is voor belangrijke bedrijfsdoelstellingen én je klanten sneller geholpen zijn.

 • Klanttevredenheid: Doordat vragen en klachten sneller en beter afgehandeld worden, leidt dat tot een hogere klanttevredenheid. Dat is goed voor de klant, maar zeker ook voor jouw bedrijf!

Naast een ticketsysteem kun je met het CRM-systeem van Teamleader vele functionaliteiten uitvoeren, bijvoorbeeld klanten beheren, offertes maken, projecten beheren, tijd registreren, facturen maken en geld ontvangen.

Ga voor tevreden klanten met ticketing

Realiseer tevreden klanten met ticketing van Teamleader. Door efficiëntie, snelle ordening en archivering, inzichtelijke klantgeschiedenis en een duidelijke status per taak krijg jij een totaalbeeld van jouw klant en kun je vragen en/of klachten eenvoudig verwerken. Moderniseer dus vandaag je bedrijf en gebruik het ticketsysteem van Teamleader voor jouw bedrijfsdoelstellingen. Het online-ticketsysteem is geschikt voor onder andere digitale bureaus & IT-bedrijven, creatieve marketingbureaus, architecten & bouwkundig bureaus, consultancy & advies, mkb & kmo bedrijven en de bouw.