Cloud CRM

Cloud CRM: alle klanteninfo binnen handbereik.

 • Snel en eenvoudig contacten beheren en doelgroepen bepalen.
 • Automatisch klantengegevens ophalen en bewaren met het btw-nummer.
 • Elk contact met je klant registreren en je communicatiegeschiedenis bewaren.
 • Je nieuwsbrief versturen vanuit het geïntegreerde platform.
Met Teamleader Focus zit je CRM in de cloud: makkelijk en overzichtelijk voor heel je team. Voeg razendsnel klanten toe met hun btw-nummer, onze software vult automatisch alle bedrijfsinfo aan. Maak makkelijk segmenten en filter op locatie, sector of functie. En hou je communicatiegeschiedenis bij voor elke klant.

Cloud CRM: alle klanteninfo binnen handbereik.

CRM systeem
 • NL NL Eén plaats voor al je contacten

  CRM en contacten beheren

  Beheer je contacten snel en efficiënt. Link hen aan een bedrijf en ken hen een functie toe. Voeg een bestaande contactenlijst aan het Teamleader Focus CRM toe via CSV-import of de API. Voer je het KvK-nummer van een bedrijf in? Dan haalt Teamleader Focus automatisch de beschikbare bedrijfsgegevens op. Zo doet het CRM software het werk voor jou en kun jij je focussen op wat écht belangrijk is.

 • NL NL De communicatiegeschiedenis per klant

  CRM en contactmomenten per klant

  Via een chronologisch actieoverzicht volg je welke collega contact had met een bedrijf of contactpersoon. En met wie, wanneer en hoe. Teamleader Focus houdt een overzicht bij van telefoongesprekken, e-mails, meetings en facturen. Alle informatie staat per klant gebundeld. Zodat jij en je collega’s gemakkelijk op de hoogte blijven van alle communicatie met de klant. De klant hoeft zo bijvoorbeeld nooit meer twee keer hetzelfde verhaal te vertellen, wanneer een collega van jou afwezig is.

 • NL NL Klantenbeheer

  CRM en klantensegmentatie

  Orden je klantenbestand door het efficiënt te segmenteren. Je deelt je klanten op volgens sector, provincie of postcode. Of je wijst hen tags toe. Met labels als ‘klant’, ‘leverancier’ of ‘medewerker’ maak je gemakkelijk het onderscheid tussen klanten en andere contacten. Op deze manier kan je overzicht scheppen voor je relatiebeheer.

Wat is een CRM cloud systeem?

CRM cloud systemen slaan al je klanteninfo online op, zodat ze vlot toegankelijk zijn voor het hele team. Met zulke cloud-based software voor CRM bewaar je niet enkel adresgegevens van klanten, maar hou je ook andere info bij zoals facturen, offertes, gemaakte afspraken, geregistreerde uren en je volledige communicatiegeschiedenis per klant. Zo’n online CRM-systeem geeft je dus een pak meer informatie - en is stukken handiger - dan een eenvoudige Excel-sheet.

De voordelen van een CRM in de cloud

Het klinkt allemaal leuk en aardig, dat CRM in de cloud, maar wat zijn de voordelen? We geven 8 voordelen van het gebruik van cloud CRM-software. Met deze voordelen ben je er zeker van overtuigd dat een cloud CRM ook jouw onderneming verder kan laten groeien.

 • Altijd en overal toegang: Met één klik heb je direct op locatie inzage in klantgegevens. Zeker als je voor je werk regelmatig onderweg bent, is het handig om via cloud CRM snel toegang te hebben tot klantgegevens en alle andere CRM-data.

 • Eenvoudige installatie: Het is bijzonder eenvoudig om een cloud CRM te installeren. Vaak wordt gedacht dat dit een heel complex proces is waarbij veel fout kan gaan, het tegendeel is waar. Het enige dat vereist is is een internetverbinding.

 • Betaalbaar CRM-systeem: Het CRM-systeem is een cloud-based CRM dat ook nog eens betaalbaar is. Je kiest namelijk zelf welk abonnement je wil voor jouw organisatie. Ook kun je zelf het aantal gebruikers instellen waardoor je dus echt een prijs op maat krijgt.

 • Simpel in gebruik: CRM in de cloud? Is dat niet moeilijk? Zeker niet! Je hoeft enkel via internet in te loggen en je kunt eenvoudig gebruik maken van alle functionaliteiten.

 • Betrouwbaar: Een CRM-systeem kan soms vastlopen. Het grote voordeel van een cloud CRM is dat er dan niks verloren gaat. Alles wordt direct in de cloud opgeslagen en is dus veilig, zelfs als je device defect raakt. Bovendien zijn cloud-based CRM-systemen uitzonderlijk betrouwbaar.

 • Veilig: Niet alleen kun je profiteren van een betrouwbaar systeem, het is ook nog eens ontzettend veilig. De cloud CRM wordt bijzonder goed beveiligd en heeft zelfs meer beveiligingsopties dan een regulier CRM-systeem.

 • Compatibiliteit: Een cloud CRM is compatibel met alle systemen. Hierdoor kun je cloud CRM eenvoudig integreren in andere applicaties en software, zoals e-mail of Office-toepassingen. Deze uitwisseling tussen verschillende apps wordt steeds belangrijker en een cloud CRM ERP voorziet in die behoefte.

 • Flexibiliteit: Met een CRM in de cloud kun je eenvoudig de modules toevoegen die jouw bedrijf nodig heeft. Dit maakt je als onderneming zeer flexibel. Het CRM groeit dus met je bedrijf mee.

De cloud CRM van Teamleader: alles op één plek

Verkopen, factureren en je werk organiseren: met de cloud CRM-software van Teamleader loopt heel je bedrijf op rolletjes. Met onze tool kan je klanten beheren, offertes maken, projecten beheren, tijd registreren, facturen maken en geld ontvangen. Alles op één plek.

Onze cloud-based software is geschikt voor onder andere digitale bureaus en IT-bedrijven, creatieve marketingbureaus, architecten & bouwkundig bureaus, consultancy & advies, kmo’sn en bouwbedrijven.