Photo SEO01 L 2x

Bedrijfssoftware

Photo SEO01 L 2x

Bedrijfssoftware van Teamleader: run een zaak, geen papierwinkel.

Met de bedrijfssoftware van Teamleader loopt je hele bedrijf op rolletjes. Factureren, offertes maken en meer verkopen, met onze bedrijfssoftware voor kmo’s beheer je al je administratie in één enkele tool. En bewaar je altijd en overal het overzicht.

Met onze online bedrijfssoftware kan je:

 • Al je contacten beheren.

 • Professionele offertes maken.

 • Offertes omzetten naar projecten.

 • Razendsnel factureren.

 • Tijd registreren.

 • Betalingen opvolgen.

Wat is bedrijfssoftware?

Bedrijfssoftware of zakelijke software is een tool die bedrijven helpt een of meerdere aspecten van hun business te beheren. Een voorbeeld van bedrijfssoftware is bijvoorbeeld een boekhoudpakket, een CRM-tool of marketing automation software. Zakelijke software zorgt ervoor dat bedrijven efficiënter kunnen werken, onder meer omdat het repetitieve taken automatiseert. Bedrijfssoftware bevat bovendien een schat aan gegevens die bedrijven inzicht geven in hun bedrijfsprocessen, winstmarges, rendabiliteit, enz.

Teamleader is online bedrijfssoftware waarmee je heel je bedrijf runt. Alle functionaliteiten op een rij:

 1. Eén plaats voor al je contacten.

  Bewaar al je contacten in één digitale database. Voeg klantgegevens snel toe: jij vult het BTW-nummer in, Teamleader Focus doet de rest. Met de mobiele app kan dat zelfs op de bouwplaats.

 2. Je communicatie- geschiedenis per klant bekijken.

  Leer je klanten écht kennen. Koppel je e-mails aan je klantenoverzicht en zie de communicatiegeschiedenis per klant in één oogopslag.

 3. Snel offertes maken in je huisstijl.

  Maak offertes in je eigen huisstijl in minder dan twee minuten. Verstuur ze digitaal en krijg een melding wanneer je klant ze opent, feedback geeft of ondertekent.

 4. Verkoopkansen opvolgen.

  Met slimme filters bekijk je open, gewonnen of verloren verkoopkansen en volg je ze makkelijk op.

 5. Afspraken, taken en telefoontjes in één gedeelde agenda.

  Gebruik een handige agenda om je werk te organiseren. Plan taken, afspraken en telefoontjes voor jezelf en je collega’s. Deel je agenda om inzicht te krijgen in elkaars planning.

 6. Inzichten en statistieken.

  Krijg een overzicht van je verkoopresultaten, je omzet en het totale bedrag van openstaande facturen. Krijg inzicht in je prestaties in die van je team, stel targets in en onderneem de juiste acties om je verkoopproces bij te schaven.

NL NL Eén plaats voor al je contacten NL NL De communicatiegeschiedenis per klant NL NL Offertes in eigen stijl NL NL Overzichtelijk verkoopproces NL NL Afspraken taken en telefoontjes in één gedeelde kalender NL NL Duidelijke rapportage

Welke functies heeft bedrijfssoftware?

De functie van bedrijfssoftware is voornamelijk tijd besparen en efficiënter werken. Dat heeft enkele bijkomende voordelen:

 • Doordat je routinetaken automatiseert, bespaar je niet alleen tijd, maar ook kosten.

 • Geautomatiseerde en gestroomlijnde werkprocessen verlagen de werkdruk voor werknemers en zorgen ervoor dat je klanten vlotter kan bedienen.

 • Medewerkers verliezen minder tijd en zijn productiever. Die productiviteit kan je bovendien vaak meten met behulp van bedrijfssoftware.

 • Het risico op fouten wordt kleiner.

 • Je vermindert de papierstapel en centraliseert gegevens die je inzicht geven in je business, zodat je onderbouwde beslissingen neemt voor je bedrijf.

Welke types bedrijfssoftware bestaan er?

Enkele voorbeelden van veelgebruikte bedrijfssoftware zijn:

 • Software voor human resources management, ontworpen om taken zoals beheer van het personeelsbestand, payroll, compliance en recruitment management te centraliseren en te automatiseren.

 • Boekhoudpakketten om je financiële administratie te beheren en op te volgen. Zo’n tool berekent bijvoorbeeld automatisch je balans, je BTW-voorschotten of genereert je resultatenrekening.

 • Facturatiesoftware helpt je om snel professionele facturen te maken, te versturen en op te volgen. Je kan er bijvoorbeeld periodieke facturen mee instellen of automatische herinneringen versturen naar late betalers.

 • Met marketing automation software kan je onder andere doelgroepen segmenteren, marketingtaken automatiseren en het resultaat van je lead nurturing en marketingcampagnes meten.

 • Tools voor projectmanagement laten je toe om complexe projecten te plannen, deadlines te bepalen en taken toe te kennen. Je kan er ook de voortgang van je project mee volgen en erover waken dat je binnen budget blijft.

 • Software voor database management dient om gegevens te verzamelen, te bewaren en te structureren. Bedrijven gebruiken het onder andere om datasets uit verschillende bronnen aan elkaar te linken, om zo tot inzichten en analyses te komen.

 • ERP-software automatiseert en stroomlijnt werkprocessen zoals facturatie, offertes, de verwerking van bestellingen, klantenopvolging, … Omdat die vaak een impact hebben op elkaar, bekijkt ERP het geheel van die processen.

 • CRM-software richt zich op de opvolging van klanten, vanaf het eerste contact tot na de verkoop. Het helpt bedrijven onder andere klanteninfo te verzamelen en te beheren, cross- en upsellmogelijkheden te creëren en meer te verkopen.

Work management software zoals Teamleader Focus is een all-in-one tool die ERP en CRM integreert in één systeem. Klanten beheren, projecten opvolgen, tijd registreren, factureren en offertes maken, en het werk organiseren: het gebeurt allemaal op één centrale plek.

Teamleader is bedrijfssoftware voor elk mkb-bedrijf.

Factuurprogramma

Teamleader is bedrijfssoftware voor elk mkb-bedrijf.

Efficiënter werken, tijd besparen op administratie en papierwerk, minder fouten maken, bouwen aan betere klantenrelaties én meer verkopen. Ondernemers die Teamleader gebruiken, ervaren heel snel de voordelen. Onze bedrijfssoftware is de digitale rechterhand voor elk mkb-bedrijf:

 • Digitale bureaus & IT-bedrijven

 • Creatieve & marketingbureaus

 • Architecten & bouwkundig bureaus

 • Consultancy & advies

 • Mkb-bedrijven

 • Installatiebedrijven

 • Bouw, installatie & onderhoud


Lees hier hoe Teamleader jouw zaak vooruit helpt.

Vlot op weg met nieuwe software voor je bedrijf? Je kan op ons rekenen.

Nieuwe bedrijfssoftware is altijd een beetje zoeken. Maar geen nood, wij helpen je op weg. In ons supportcentrum vind je handleidingen, how to’s en antwoorden op al je vragen. Toch de weg kwijt? Ons supportteam helpt je snel weer in het zadel.

Zo helpen we je op weg.

Probeer ons twee weken uit. Gratis en vrijblijvend.

Probeer het volledige BOOST-pakket van Teamleader Focus twee weken uit.
Toch niets voor jou? Geen probleem. Je betaalt niks.

Andere software werkt prima samen met Teamleader Focus.

Nooit meer knippen en plakken: Teamleader Focus werkt samen met 200+ apps en programma’s die jouw bedrijf waarschijnlijk al gebruikt.

line decoration
line decoration line decoration line decorationintegrations logo integrations logo integrations logo
line decoration line decorationintegrations logo integrations logo
line decoration line decoration line decorationintegrations logo integrations logo
integrations
integrations logo integrations logo integrations logo integrations logo integrations logo integrations logo integrations logo