Geen wachtmuziek maar échte support.

Waarom we bij Teamleader de telefoon niet opnemen.

Als je ons belt - of een supportticket stuurt - weten we bij Teamleader dat je echt met een probleem zit. Het soort dat je niet zelf kan oplossen, ook niet met behulp van de artikelen, how to’s en video’s die je vindt in ons supportcentrum.

Complexe materie dus, die vraagt om een grondig onderzoek. Geen werk voor een callcenter, maar voor onze eigen, hoogopgeleide experts. En die leveren beter werk als ze niet op de telefoon moeten letten.

Laat daarom je vraag achter in een spraakbericht. Zo kan ons support-team zich er meteen in verdiepen, en krijg je snelle en efficiënte support. Dat die aanpak werkt, blijkt uit de vele positieve Google-reviews die we krijgen. Onze gemiddelde score: 4,1 op 5.

Binnen de werkdag - en meestal sneller - krijg je van ons een antwoord waarmee je verder kan. Zwart op wit, zodat je ons eraan kan houden. Heb je persoonlijke begeleiding nodig bij het oplossen van je probleem? Dan neemt een van onze experts zelf contact met je op om je verder te helpen.

Verlies geen tijd met luisteren naar wachtmuziek. Krijg snelle en efficiënte support, in je eigen taal en van een hoogopgeleide expert die je probleem begrijpt.

Nog even kort.

Hulp nodig? Volg deze stappen:

  1. Neem een kijkje in het Support Center, te vinden via deze link of het vraagteken rechtsboven in je Teamleader Focus-account. 70 procent kans dat je daar een antwoord vindt op je vraag.

  2. Antwoord toch niet gevonden? Neem contact op, zodat onze experts je vraag in detail kunnen bekijken.

  3. Je krijgt een e-mail dat je vraag geregistreerd is. Een expert gaat ermee aan de slag en beantwoordt je vraag binnen de werkdag (en vaak sneller).

  4. Heb je een complexe vraag die om persoonlijke begeleiding vraagt? Een van onze support experts neemt zelf contact met je op om je verder te helpen.
Marie van Support