Urenregistratie

Maak correcte facturen op basis van je tijdregistratie en krijg inzicht in de prestaties van je team. Met Teamleader Focus hou je makkelijk je gewerkte uren bij, nauwkeurig en zonder tijd verliezen. Tijdens het werk, aan het eind van de dag of op vrijdagavond.


Onze klanten waarderen de kwaliteit van onze dienstverlening met 4,6/5 op Google Reviews.


  NL NL tijd registreren

   Met Teamleader Focus is urenregistratie een fluitje van een cent:

   1. Registreer uren voor elke taak, call of meeting.

    Registreer je uren voor taken, telefoons en afspraken. Koppel ze aan het juiste project of de juiste klant.

   2. Time Tracker voor pc of mobiel.

    Start of stop de Time Tracker met één klik, op je pc of mobiel. Zo heb je elke dag een nauwkeurig overzicht van je urenregistraties.

   3. Heldere statistieken en rapporten.

    Statistieken per dag, week of maand geven je inzicht in de prestaties van je team. Je kan tal van rapporten trekken: algemeen, per klant of per project.

   4. Urenregistratie per project.

    Bekijk alle urenregistraties voor een bepaald project en filter op datum, gebruiker en werktype. Welke taken kostten je veel tijd? Wat kon sneller of efficiënter? Zo leer je nieuwe projecten nog beter inschatten.

   5. Factureerbare tijd per klant.

    Bekijk je gewerkte uren en kies wat je aan je factuur wil toevoegen. Per medewerker of taaktype kan je werken met andere uurtarieven. Jij beslist.

   6. Urenregistratie zonder tijd te verliezen.

    Registreer uren met de Time Tracker, aan het eind van de dag of op vrijdagavond. Zo verlies je geen tijd met urenregistratie.

   NL NL Tijdregistratie voor elke taak of vergadering NL NL Registreer nauwgezet met de Time Tracker NL NL Duidelijke rapportage NL NL Inzicht in tijdsregistratie per project NL NL Factuureerbare tijd per klant NL NL Registreer nauwgezet met de Time Tracker

   15.000 bedrijven zoals deze registreren uren met Teamleader Focus:

   De time tracking van Teamleader Focus werkt fantastisch. Het maakte mijn sales en facturatie vele malen efficiënter.
   44587450460 00e2457c27 c
   Ilona Dieleman Flex Your Profit

   Wat is urenregistratie?

   Urenregistratie betekent simpelweg: het bijhouden van je gewerkte uren. Teams die vaak projectmatig werken en bedrijven die factureren op basis van een uurtarief maken er vaak gebruik van. Hun klanten kunnen zo rekenen op een correcte factuur, zelf krijgen ze inzicht in de tijd die ze spenderen aan bepaalde taken en projecten. Dat helpt hen om nauwkeuriger offertes te maken, de capaciteit beter te plannen en de winst van projecten te voorspellen.

   De urenregistratie van Teamleader Focus maakt uren bijhouden makkelijk én biedt heldere inzichten in je prestaties en die van je team.

   Met onze software kan je:

   • Tijd registreren met de app of op je pc met de Time Tracker.

   • Je tijd bijhouden voor taken, vergaderingen, …

   • Je gewerkte tijd per project bekijken.

   • Rapporten trekken van alle factureerbare en niet-factureerbare uren per klant of project.

   Waarom is urenregistratie belangrijk voor je bedrijf?

   Urenregistratie geeft je inzicht in de gewerkte uren en wat die je opleveren. Welke projecten zijn winstgevend, waar draai je break-even of verlies je juist geld? Hoe efficiënt gaan jij en je team om met tijd? Hoeveel tijd heb je nodig om een specifiek project tot een goed einde te brengen? Een systeem voor urenregistratie geeft je concrete antwoorden op die vragen en helpt je zo een gefundeerde, duurzame strategie uit te werken voor je bedrijf.

   Welke voordelen heeft urenregistratie software?

   Voor gebruikers van Teamleader Focus zijn dit dé voordelen van onze urenregistratie software:

   1. Werkdruk en winst in balans.
   Urenregistratie integreren in je manier van werken, geeft je zicht op je capaciteit. Kom je mensen tekort, dan kan je freelancers inschakelen of extra mensen aanwerven. Zo groeit je business gestaag en gezond, en blijft de workload voor je mensen in balans.

   2. Je vermijdt discussies met klanten.
   Urenregistratie geeft niet alleen jou, maar ook je klanten inzicht in de tijd die je besteedt aan hun projecten. Je verliest dus geen tijd met discussies en brengt daarmee ook rust op de werkvloer.

   3. Je geeft mensen een duidelijk doel.
   Urenregistratie is een zeer goede basis om je KPI’s te bepalen. Medewerkers hebben zo een duidelijk doel, voor zichzelf en voor het bedrijf.

   4. Met een tool voor urenregistratie bespaart iedereen tijd.
   Werk je al met urenregistratie, dan kan je veel tijd besparen door te werken met een tool als Teamleader. Daarmee registreer je uren op de manier die jij het handigst vindt: terwijl je werkt, aan het eind van de dag of meteen voor een hele week.

   Teamleader Focus heeft nog meer troeven.
   Met Teamleader Focus kan je meer dan uren registreren. Het is work management software waarmee je klanten beheert, offertes en facturen maakt, projecten beheert en geld ontvangt. Wil je onze software zelf uitproberen? Je kan het volledige pakket 14 dagen gratis testen. Zonder credit card, zonder enige verplichting.

   Is urenregistratie een controlemiddel?

   Urenregistratie is geen controlemiddel, wel een strategische tool die je bedrijf helpt groeien. De bedoeling van urenregistratie is immers niet mensen afrekenen op hun tijdregistratie, maar inzicht krijgen in welke projecten je geld opleveren. Het biedt bovendien een houvast bij het opmaken van de planning voor je team en helpt de workload in balans te houden. Ook je team heeft er dus voordeel bij om hun gewerkte uren te registreren. Hoe je urenregistratie precies inzet, heb je trouwens helemaal zelf in de hand. “Een basic tijdregistratie, waarmee je in grote lijnen bijhoudt hoeveel tijd je aan welk project besteedt, is al voldoendeom inzicht te krijgen in welke projecten winstgevend zijn”, zegt Quentin Ost, Account Executive voor Teamleader Orbit.

   Met Teamleader Focus kan je ook:

   Functionalities
   arrow left decorator

   Snel en correct uren registreren? Probeer het twee weken gratis.

   Uren registreren en inzicht krijgen in je business met Teamleader Focus? Test ons twee weken gratis uit. Zonder credit card en volledig vrijblijvend.

   Probeer nu gratis

   Snel en correct uren registreren? Probeer het twee weken gratis.

   Screenshot 2
   arrows

   Starten met urenregistratie: wij helpen je op weg.

   Image

   Starten met urenregistratie: wij helpen je op weg.

   Vlot starten met urenregistratie? We helpen je het maximum te halen uit onze software. Ga van start met de tutorials in ons supportcentrum, krijg online begeleiding van onze experten of besteed de implementatie helemaal uit. Start op de manier die het best bij je past.

   Zo helpen we je op weg