Krijg advies.

Do It With Help: sneller op weg met online support van een vaste contactpersoon.

 • Onze expert begeleidt je online en stap voor stap bij het implementeren van Teamleader. Via 5 videocalls en screensharings helpen we je vlot op weg.
 • Je verliest geen tijd met uitzoeken hoe alles werkt. Met de hulp van je vaste contactpersoon haal je het maximum uit Teamleader.
 • Je betaalt een eenmalige kost van maximaal 750 euro.
Support 1

Hoe werkt het?

 • advies stap 1

  Stap 1: Kick-off meeting.

  Je vaste contactpersoon bespreekt met jou de samenwerking en overloopt de doelen en verwachtingen van het traject. We leggen het online collaboratieplatform uit en plannen samen trainingsmomenten in.

 • advies-stap-2

  Stap 2: basisinstellingen en integraties.

  Samen met onze expert zet je de eerste stappen in Teamleader. We zetten samen de basisinstellingen op punt en bekijken welke integraties voor jou nuttig kunnen zijn.

 • Advies stap 3

  Stap 3: bedrijfsprocessen in Teamleader.

  Vervolgens bekijken we je huidige manier van werken van dichtbij: hoe kunnen we die het best vertalen naar Teamleader? Daarna is Teamleader klaar voor gebruik en kan jij je collega’s opleiden.

 • Advies stap 4

  Stap 4: feedbackmoment.

  We hebben nog een laatste online meeting samen. Zo zijn we zeker dat alles up and running is en vlekkeloos verloopt. We vertellen je ook je wie je in de toekomst kan contacteren voor hulp, mocht je toch nog vragen hebben.

Hoeveel kost het?

 • €750

  Eenmalige kost GO, MOVE- of BOOST-pakket (excl. BTW).

 • €175

  Prijs voor één (bijkomende) sessie (excl. BTW).

Nog meer tijd besparen? Besteed de implementatie uit.

Done for you

Nog meer tijd besparen? Besteed de implementatie uit.

Laat je de implementatie liever helemaal over aan een professional? Een van onze Service Partners komt ter plaatse om Teamleader in je bedrijf te implementeren. Je betaalt een eenmalige kost van maximaal 1250 euro en voor je het weet is alles up en running.

Probeer Teamleader twee weken gratis.

Eerst proberen, dan pas beslissen? Dat kan. Test het volledige Boost-pakket twee weken gratis uit.

 • Je vindt je draai niet? Geen probleem, dan betaal je niks.
 • Heb je persoonlijke ondersteuning nodig? Krijg online begeleiding door een expert of besteed de implementatie uit.
Project management tool

Veelgestelde vragen.

 • Wat is het verschil tussen ‘Do It With Help’ en andere onboardingformules?

  Kies je voor onze Do It With Help-formule, dan kan je rekenen op de online ondersteuning van een van onze experten. Via videocall en screensharing maken zij je stap voor stap wegwijs in Teamleader. Zo win je tijd en kan je nog sneller aan de slag met onze software. Voor die service betaal je een eenmalige kost, afhankelijk van je gekozen pakket.

  Ontdek je Teamleader liever zelf? Dat kan ook. In ons supportcentrum vind je alle producttrainingen, best practices en antwoorden op je vragen. Die zijn 24/7 voor jou beschikbaar en helemaal gratis.

  Besteed je de implementatie liever helemaal uit, kies dan onze Done for You-formule. Jij betaalt een eenmalige kost, een van onze erkende Service Partners komt alles ter plaatse implementeren."

 • Kan ik ook starten met Teamleader zonder een eenmalige opstartkost te betalen?

  Ja, dat kan. Met onze Doe-het-zelf-formule ontdek je Teamleader gratis en in je eigen tempo. In ons supportcentrum vind je alle opgenomen producttrainingen, best practices en antwoorden op je vragen. Die zijn 24/7 voor jou beschikbaar en je betaalt er helemaal niks voor.

 • Wat als ik bestaande data, bijvoorbeeld uit mijn boekhoudpakket, wil overzetten naar Teamleader?

  Gegevens zoals klantencontacten, facturen, deals, projecten, ... kan je zelf importeren in Teamleader via een Excel- of CSV-bestand.

  Krijg je graag begeleiding bij het importeren van data, dan kan je een beroep doen op onze Do It With Help-formule. Via videocall en screensharing helpt een vaste contactpersoon je stap voor stap bij het opzetten van je account. Hiervoor betaal je een eenmalige kost.

  Besteed je de implementatie liever uit? Dat kan, met onze Done For You-formule. Na een intakegesprek komt een van onze erkende Service Partners bij jou ter plaatse om alle gegevens te importeren in Teamleader. Je betaalt een eenmalige kost van 1.250 euro en voor je het weet is alles up en running.

 • Wanneer besteed ik de implementatie van Teamleader beter uit?

  Wil je meteen van start gaan met onze software, zonder tijd te verliezen aan imports en uitzoeken hoe alles werkt, dan kan je de implementatie volledig uitbesteden. Een van onze erkende Service Partners komt dan bij jou ter plaatse om alles in goede banen te leiden, terwijl jij je focust op je werk en je klanten.