Meer business genereren

De perfecte klantervaring gaat hand in hand met efficiëntie: krachtige webformulieren en planningsmogelijkheden maken het voor nieuwe en bestaande klanten mogelijk om eenvoudig contact met je op te nemen of een afspraak met je te boeken. Simpel, future-proof en volledig geïntegreerd met je Teamleader Focus-account en Google- of Outlook-agenda.

BE NL Duplo Screen CMA Contact Form

Eenvoudige formulierbouwer

BE NL CMA Add Question

Eenvoudige formulierbouwer

Je hoeft geen designer of techneut te zijn; maak zelf een formulier en integreer het op je website of deel het via een link. Stel gepersonaliseerde vragen aan bezoekers en sla de info automatisch op in je Teamleader Focus-crm. Verzamel de contactgegevens die je nodig hebt om de best mogelijke service te leveren.

arrow left decorator

Meer deals, meer winst

Maak van een formulier automatisch een Deal. Door te vragen wat je moet weten van websitebezoekers, beschik je over alle essentiële gegevens om je communicatie af te stemmen op hun behoeften en voorkeuren. Bied gepersonaliseerde ervaringen, bevorder sterkere klantrelaties en verkoop meer.

Meer deals, meer winst

BE NL CMA Contact From Add Deal
arrows

Trek meer klanten aan met automatische afspraakplanning

BE Website LP CMA Integrations

Trek meer klanten aan met automatische afspraakplanning

Laat (potentiële) klanten afspraken met jou boeken, gebaseerd op jouw beschikbaarheid. Connecteer je agenda, bepaal je beschikbare uren en deel je link via email of sociale media. Of integreer een boekingspagina op je website. Afspraken rollen binnen, zelfs als je niet online bent. Gedaan met het eindeloze heen-en-weer gemail.

arrow left decorator

Vermijd no-shows en dubbele boekingen

Wachten op een klant die niet komt opdagen is frustrerend. De automatische herinneringen zorgen ervoor dat je afspraken plaatsvinden zoals gepland. Je kunt zelfs dubbele boekingen vermijden door de agenda van je klant te matchen met zowel je persoonlijke als professionele planning.

Vermijd no-shows en dubbele boekingen

NL Website LP CMA Schedule meetings
arrows

Werkt zoals jij werkt

NL Website LP CMA Type Of Opontments

Werkt zoals jij werkt

Spreek je graag af in levende lijve? Of plan je liever een korte afspraak van 15 minuten? Maak verschillende afspraaktypes aan en laat de keuze aan je klanten. Blokkeer je agenda voor focustijd en wordt niet gestoord terwijl je werkt.

arrow left decorator