Opstarten in 5 stappen.

Ieder bedrijf is verschillend en heeft een andere aanpak. Een nieuwe software vraagt wat flexibiliteit van je werknemers. We snappen die bezorgdheden maar al te goed en zijn er dan ook om je persoonlijk te begeleiden bij de opstart. Op maximaal zes weken tijd zorgen we er samen voor dat Teamleader Orbit de kern van je bedrijf wordt.

Stap 1: tijd om van start te gaan

Onze aanpak Stap1

Stap 1: tijd om van start te gaan

We maken een afspraak waarbij we samen het plan voor de komende weken opmaken. We leggen je haarfijn onze manier van werken uit en plannen trainingssessies voor je collega’s in. Alles in overleg met jou, zo dat we onze aanpak op jouw maat afstemmen.

Stap 2: de basis op punt

Een goede fundering is de basis van elk stevig huis. Dat is hier niet anders. We werken samen om jouw bedrijfsstructuur en -processen toe te passen in Teamleader Orbit. In je supportomgeving vind je een handig stappenplan met alle taken om tot een succesvolle implementatie te geraken. Zo kun je zelf aan de slag, of geef je enkele taken door aan collega’s. Via dit platform krijg je ook antwoord op al je vragen.

Stap 2: de basis op punt

Onze aanpak Stap2

Stap 3: je account opvullen

Onze aanpak Stap3

Stap 3: je account opvullen

Je hebt ongetwijfeld al een lijst vol contacten, klanten en leveranciers. Die moeten uiteraard ook in Teamleader Orbit terechtkomen. Wij voorzien een template om jouw data op orde te krijgen. En dan importeren wij voor jou al je contactgegevens.

Stap 4: van input naar output

Wij importeren al je historische data zoals gepresteerde uren, verkochte materialen of verzonden facturen. Met die input krijg je direct een balans van je lopende projecten en haal je het beste uit Teamleader Orbit naar boven. Zo geraak je in geen tijd up & running.

Stap 4: van input naar output

Onze aanpak Stap4

Stap 5: tijd voor training

Onze aanpak Stap5

Stap 5: tijd voor training

Jijzelf bent ondertussen al goed op weg met Teamleader Orbit. Maar voor je collega’s begint het nu pas. Op jullie tempo en op jullie maat trainen we het volledige team, zodat iedereen het beste uit Teamleader Orbit haalt. Hiermee is je opstart verzekerd.

Zij werken al dagelijks met Teamleader Orbit

Nog vragen 5 Stappen Nog vragen 5 Stappen

Nog vragen?

Vanaf dag 1 staan we klaar om je door onze software te leiden. Stap voor stap, zodat jij straks blindelings je weg vindt.