In 5 stappen opstarten.

Nieuwe software vraagt wat flexibiliteit van je werknemers. We snappen de onrust maar al te goed en begeleiden jullie dan ook persoonlijk bij de opstart. Binnen zes weken is Teamleader Orbit de kern van het bedrijf.

Stap 1: het plan

Onze aanpak Stap1

Stap 1: het plan

We maken een afspraak om het plan voor de komende weken op te stellen. Te beginnen met trainingssessies voor het team. Alles in overleg natuurlijk; wij stemmen onze aanpak op jullie wensen en behoeften af.

Stap 2: de basis

Zonder fundering geen stevig huis - en jouw bedrijf moet wel tegen een stootje kunnen. Samen leggen we de basis door jouw bedrijfsstructuur en werkprocessen in Teamleader Orbit te implementeren. Liever zelf aan de slag? Volg dan het kant-en-klare stappenplan.

Stap 2: de basis

Onze aanpak Stap2

Stap 3: je contacten

Onze aanpak Stap3

Stap 3: je contacten

Je bestaande contactenlijst van klanten en leveranciers moet uiteraard overgeheveld worden. Geen nood: via een template importeren wij al je contactinformatie en overige data. Zo gaat er niets verloren.

Stap 4: van input naar output

Wij importeren al je historische data zoals gepresteerde uren, verkochte materialen of verzonden facturen. Met die input krijg je direct een balans van je lopende projecten en haal je het beste uit Teamleader Orbit naar boven. Zo geraak je in geen tijd up & running.

Stap 4: van input naar output

Onze aanpak Stap4

Stap 5: training

Onze aanpak Stap5

Stap 5: training

Als je contacten, werkprocessen, projecten en andere data in Teamleader Orbit staan, kun jij van start. Nu je collega’s nog! Wij trainen het volledige team, zodat iedereen aan boord is en alles uit het nieuwe systeem gehaald kan worden.

Zij werken al dagelijks met Teamleader Orbit

Nog vragen 5 Stappen Nog vragen 5 Stappen

Nog vragen?

Vanaf dag 1 staan we klaar om je door onze software te leiden. Stap voor stap, zodat jij straks blindelings je weg vindt.