Consultancy

Je agenda altijd on point.

Specialisten, dat zijn jullie. Jouw klanten waarderen je omdat jij de kennis hebt die zij goed kunnen gebruiken. Dat doe je voor meerdere klanten: daarom is een strakke agenda zo belangrijk voor je. Net als overzicht in je klantenbestand, je lopende projecten en facturen natuurlijk.

Ook efficiënter werken met onze software? Probeer het twee weken uit. Zonder credit card, zonder te betalen.

Dankzij onze sterke support geven klanten ons 4,6/5 op Google reviews.

Teamleader Focus is dé all-in-one-tool voor consultants

De nummer 1 software voor je hele workflow.

Werk 30% efficiënter

Teamleader Focus-gebruikers besparen 30% tijd op administratie.

Verkoop 23% meer

Volg al je verkoopkansen op. Zo verkoop je 35% sneller en 23% meer.

Hou je planning strak

Bewaar het overzicht over je projecten, neem actie op het juiste moment.

Zelf projecten managen met Teamleader Focus?

Test ons twee weken gratis, zonder credit card.

Teamleader Focus is marktleider in België. 800+ Consultants in Nederland, België en Frankrijk runnen hun business met Teamleader software. Wereldwijd wordt onze service gebruikt in 46 landen voor ondermeer hun klantenbeheer, facturatie en projectmanagement.

Onze top features voor consultants:

 1. Projectmanagement.

  Maak snel projecten aan, vanaf nul of vanuit offertes. Verdeel ze in fases, taken en afspraken. Ontvang meldingen over deadlines, voltooide taken en berichten van je projectleden.

 2. Tijd registreren.

  Registreer tijd voor al je taken, afspraken en telefoontjes, en koppel ze aan het juiste project. Gebruik de Time Tracker terwijl je het werk uitvoert, of aan het eind van de dag. Jij kiest.

 3. Inzicht in je prestaties.

  Genereer rapporten met budgetten, winstmarge en werkuren en krijg inzicht in de prestaties van je team. Je weet altijd wat je moet aanrekenen, en leert eruit voor toekomstige projecten.

 4. Klanten beheren.

  Bewaar al je klanteninfo in één digitale database, inclusief e-mails, telefoontjes en gemaakte afspraken. Voeg klantgegevens supersnel toe: vul een btw-nummer in, Teamleader Focus doet de rest. Via de LinkedIn-plugin hou je alles up-to-date.

 5. Meer en sneller verkopen.

  Verkoop 23% meer en 35% sneller met professionele offertes. Volg klanten en leads op met het Pipeline-overzicht en onderneem actie op het juiste moment.

NL NL Projecten beheren NL NL Tijd registreren NL NL Inzicht in tijdsregistratie per project NL NL Builders Maak offertes sneller dan je concurrent

Vlot starten met nieuwe software? Zo helpen we je op weg.

Nieuwe software is altijd even zoeken, maar we laten je niet aan je lot over. Samen halen we het maximum uit Teamleader Focus.

Vlot starten met nieuwe software? Zo helpen we je op weg.

44587450460 00e2457c27 c

Nog meer analysemogelijkheden? Ontdek Teamleader Orbit.

Orbit logo

Nog meer analysemogelijkheden? Ontdek Teamleader Orbit.

Groeit je bedrijf of zoek je een tool met nog meer rapporterings- en analysemogelijkheden? Ontdek Teamleader Orbit, de meest uitgebreide software voor consultancybureaus met 20-1000 werknemers.

Nog vragen? We helpen je graag!

Neem contact op met ons salesteam.

Meteen zelf proberen?

Start vandaag nog je free trial.

Onze aanpak Stap1 2

Of leer nog meer met een van onze gratis e-books:

 • NL NL MKB Gevoel Mail
  • E-book

  Het mkb-gevoel nu

  Hoe zetten Nederlandse mkb’ers de weg naar herstel in? Welke tools zijn essentieel om flexibel te kunnen werken in ‘het nieuwe normaal’?

  En hoe breng je die technologische innovatie in balans met het opbouwen van financiële reserves? Allemaal vragen die het mkb de afgelopen twee jaar wakker hielden.