T Lx Ponto LP Visual 3

Van uren naar minuten: 10 tips om je betalingen te automatiseren.

T Lx Ponto LP Visual 3

Verplichte financiële administratie? Voor de meeste ondernemers is dat behoorlijk saai en vooral tijdrovend. Je besteedt uren of zelfs dagen aan de handmatige opvolging van betalingen en met het controleren of die overeenstemmen met facturen. Dat kan makkelijker en sneller!

We laten zien hoe in ons gratis webinar Van uren naar minuten: 10 tips om je betalingen te automatiseren.

Eerst zien, dan geloven? Probeer onze software 14 dagen uit. Zonder gedoe: volledig vrijblijvend en zonder te betalen.

Facturatieopvolging is niet langer monnikenwerk.

Een factuur versturen en opvolgen, handmatig controleren en markeren of er al betaald is, een herinnering sturen… En dan het hele proces opnieuw van vooraf aan. Dat kan makkelijker en sneller dankzij automatiseringen in Teamleader Focus. Je betalingen opvolgen wordt een fluitje van een cent.

Betalingen en facturen kun je in slechts enkele minuten (of zelfs seconden) op elkaar afstemmen. Zo heb jij je hoofd en je handen vrij om je bedrijf te laten groeien, nieuwe producten of diensten te ontwikkelen en een echte impact te hebben.

BE Webinar T Lx Ponto Invitationmail

Ontdek hoe je facturen en betalingen in enkele minuten op elkaar afstemt

Bekijk ons webinar Van uren naar minuten: 10 tips om je betalingen te automatiseren en ga meteen aan de slag.

Je maakt kennis met Dries van Teamleader, Charly van Seaberry Liquids en Mark van Ponto. Zij leren je hoe je:

  • Tot 75% tijd bespaart bij je financiële administratie in Teamleader Focus

  • Minder uren verspilt aan het opvolgen van onbetaalde facturen

  • Jouw bank koppelt aan Teamleader Focus met de Ponto-integratie


Bekijk het webinar

Werk sneller, makkelijker en foutloos met Teamleader Focus en Ponto.

NL T Lx Ponto LP Visual banks

Klaar om je productiviteit te verhogen en kostbare tijd te besparen?

De nieuwe koppeling van Ponto en Teamleader Focus vereenvoudigt het betalings- en facturatieproces voor ondernemers. Dat bespaart jou niet alleen tijd en moeite, maar zorgt er ook voor minder fouten bij het beheren van jouw financiën.

Met deze integratie van Ponto in Teamleader Focus wordt je bankrekening automatisch gekoppeld aan de software die je gebruikt om je bedrijf te runnen. Alle betalingen worden dankzij de integratie automatisch gecontroleerd en gemarkeerd als "betaald", zodat je dat niet meer handmatig moet nakijken.

Maar ook onbetaalde facturen opvolgen, wordt een eitje dankzij de koppeling. Dat gebeurt automatisch met Ponto, dus je hoeft niet bang te zijn dat je een fout maakt en vergeet om een factuur te markeren als "betaald". Stuur de juiste herinneringen automatisch uit vanuit Teamleader Focus en mis geen enkele betaling meer.

Probeer ons twee weken uit. Zonder gedoe. Zonder te betalen.

Benieuwd naar Teamleader? Je kan onze tool 14 dagen uitproberen, volledig gratis en zonder je creditkaartgegevens op te geven. En met onze nieuwsbrief plezieren we je met andere parels van blogs, testimonials en andere handige tips.