• Maak sneller offertes zoals jij het wilt

  Maak in rap tempo offertes met je eigen logo, kleuren en lettertype dankzij handige templates. En de klantgegevens? Die worden automatisch aangevuld.

 • Stuur offertes die zichzelf opvolgen

  Krijg telkens een melding wanneer een klant reageert, een offerte goedkeurt, of wanneer deze dreigt te vervallen. Wacht niet tot het te laat is.

 • Laat je klant digitaal ondertekenen

  Laat offertes gewoon digitaal (en twee keer zo snel) ondertekenen door je klanten. Geen gedoe meer met printen, scannen en heen-en-weer mailen.

Teamleader Focus in cijfers :

 • 02:54

  minuten om een offerte te maken

 • 23%

  meer verkopen

 • 2 x

  zo snel getekende offertes

Al 15.190 ondernemers maakten de switch naar Teamleader Focus.

Zo maken we het verschil met Teamleader Focus:

Templates

NL NL Offertes in eigen stijl

Templates

Maak één keer een offerte aan met je eigen logo, lettertype en kleuren en sla die op als template. Gebruik zo telkens een standaarddocument om vanuit te starten. Zet de offerte vervolgens in twee klikken om naar een project of factuur.

arrow left decorator

Verkooppijplijn

Zie meteen waar prospects zich bevinden in de sales funnel. Bepaal zelf welke fases ze moeten doorlopen voordat een prospect daadwerkelijk een klant wordt.

Verkooppijplijn

BE NL Overzichtelijk verkoopproces Offerte
arrows

Margeberekening op offertes

BE NL Hou je winstmarge in het oog

Margeberekening op offertes

Zie in één oogopslag hoeveel winst je uit een goedgekeurde offerte haalt, zonder dat de inkoopprijs en marge zichtbaar zijn voor je klant.

arrow left decorator

Forecasting verkoopomzet

Voorspel je totale omzet door elke verkoopkans nauwgezet op te volgen – van het eerste contact tot de goedgekeurde offerte.

Forecasting verkoopomzet

NL NL Voorspel je omzet

Run je zaak op één plek .

Naast offertes helpt Teamleader Focus je ook met:

Facturen

Factureer makkelijk vanuit een offerte, alles of een deel ervan. Geen handmatig werk meer.

Crm

Laat klantgegevens automatisch updaten op je offertes als je wat verandert in het crm.

Projecten

Zet je offerte met één klik om in een project en hou je enkel bezig met ‘het echte werk’. Weer tijd bespaard.

Veelgestelde vragen

 • Is het makkelijk om met Teamleader Focus van start te gaan?

  Ja. Onze bedrijfssoftware is intuïtief en gebruiksvriendelijk. Je hebt dus geen software-ervaring nodig. Uiteraard staan we paraat om te helpen met je opstart of gebruik.

  Start vandaag nog →

 • Is het waar dat reeds 15.190 ondernemers hun offertes maken met Teamleader Focus?

  Ja. Teamleader is marktleider in bedrijfssoftware. Na het activeren van je proefversie kan je meteen aan de slag, ook zonder software-ervaring. Maar waarom zou je ons moeten geloven?

  Test het zelf →

 • Moet ik mijn creditcard koppelen aan de gratis proefversie?

  Nee. Om Teamleader Focus te testen is er geen creditcard vereist. Na twee weken testen ontvang je automatisch een e-mail waarin uitgelegd wordt hoe je je account verder kan blijven gebruiken. Je kiest het pakket dat het best past bij jouw bedrijf en ruilt zo je testaccount in voor een betaald account.

  Start vandaag nog →

 • Heb ik toegang tot alle functionaliteiten in mijn gratis proefversie?

  Ja. Bij het opstarten van je proefversie heb je sowieso toegang tot de basisfunctionaliteiten: agenda, crm, deals en offertes, artikelen en materialen, en statistieken. Daarnaast kan je nog een aantal extra functionaliteiten selecteren die voor jou het verschil maken: facturen en betalingen, projectbeheer, tijdregistratie, werkbonnen en/of supporttickets. De door jou aangeduide functionaliteiten zullen vervolgens, samen met de basisfunctionaliteiten, in je testaccount verschijnen. Toch benieuwd naar de andere functionaliteiten? Niet getreurd, je kan de selectie altijd aanpassen.

  Start vandaag nog →

 • Verlies ik de gegevens in mijn account na de gratis proefperiode?

  Nee. Als je je testaccount omruilt voor een betaald account, dan kan je ervoor kiezen om je data te behouden of te verwijderen. Als je proefversie is afgelopen, dan wordt alle data na 30 dagen definitief verwijderd. Toch nog upgraden? Dan activeren we je testaccount opnieuw, waardoor je je data kan meenemen naar een betaald account.

  Start vandaag nog →

 • Ik heb nog vragen. Wat nu?

  Bij Teamleader staan we altijd paraat om te luisteren naar jouw specifieke noden en wensen. Plan een vrijblijvend gesprek met één van onze consultants en dan kijken we samen of Teamleader Focus de juiste oplossing is voor jouw situatie.