• Werk op jouw manier

  Pas toe wat voor jou werkt, niet andersom. Werk met flexibel projectmanagement in Teamleader Focus en hergebruik bijvoorbeeld de planning van een bepaald project.

 • Weet of je winst maakt

  Verbind je projecten realtime met je facturatie en crm. Factureer je werk bijvoorbeeld op elk moment, en dat vanuit één plek. Weet ook exact wat de kosten en opbrengsten van elk project zijn.

 • Wees in controle

  Maak gebruik van tijdregistraties, ook als je op locatie bent, en vergeet gewerkte uren niet langer te factureren. Word hét aanspreekpunt voor alles wat projectmanagement aangaat.

Al 15.190 ondernemers zijn nu al bezig met hun volgende taak.

De belangrijkste functionaliteiten onder de loep :

Projectmanagement

BE NL Maak eenvoudig projecten aan

Projectmanagement

Zet je manier van werken makkelijk om in projecten. Deel projecten op en ontvang automatisch notificaties bij deadlines van taken. Blijf binnen budget zonder je winstmarge uit het oog te verliezen. Zet het project vervolgens in twee klikken om naar een factuur.

arrow left decorator

Tijdregistratie

Registreer de tijd die je spendeert aan taken, afspraken en telefoongesprekken met één druk op de knop, koppel het aan het juiste project en maak het factureerbaar.

Tijdregistratie

BE NL Tijdregistratie voor elke taak of vergadering
arrows

Nacalculatie op projecten

BE NL Blijf binnen budget

Nacalculatie op projecten

Houd gewerkte uren en gebruikte materialen nauwkeurig bij gedurende het project. Bepaal achteraf of het project al dan niet winstgevend was en stuur bij.

arrow left decorator

Templates

Maak één keer een project aan en sla die op als template. Gebruik zo telkens een standaardproject om vanuit te starten.

Templates

BE NL Stel deadlines op en groepeer taken

Run je zaak op één plek .

Naast projecten helpt Teamleader Focus je ook met:

Facturen

Factureer je project op basis van het afgesproken tarief of daadwerkelijk gewerkte uren.

Offertes

Zet je offerte om in een project met een simpele klik, bespaar tijd en hou je enkel bezig met ‘het echte werk’.

Crm

Link je project aan de juiste klant(en) en vind zo snel alles terug dat gerelateerd is aan je klant.

Veelgestelde vragen

 • Kan ik aangepaste velden toevoegen in mijn projecten?

  Ja. Naast de standaardvelden kan je ook extra velden aanmaken, zodat je je Teamleader Focus-account verder kan personaliseren. Met aangepaste velden kan je bijkomende gegevens toevoegen, waardoor je je werk makkelijk kan labelen, filteren of sorteren. Zo kan je bijvoorbeeld een veld creëren waarmee je documenten kan linken vanuit een drive of iets anders wat belangrijk is voor je workflow of bedrijf. De mogelijkheden zijn eindeloos!

  Aan de slag →

 • Kan ik taken een kleurcode geven?

  Ja. Om het overzicht te bewaren kan je makkelijk kleurcodes toekennen aan de verschillende taken binnenin je project. Zo zie je in één oogopslag de status van je taken. Daarnaast kan je ook kleurcodes toekennen aan projecten, waardoor je ze makkelijk kan identificeren en categoriseren.

  Aan de slag →

 • Kan ik Asana, Prixo, ArchiSnapper, ClockAssist en andere projectmanagementtools makkelijk koppelen aan Teamleader Focus?

  Ja, je kan onze bedrijfssoftware makkelijk koppelen met de tools die je al gebruikt. Teamleader Focus heeft een ongekend aantal integraties, meer dan 230! Je kan Teamleader Focus dus niet alleen koppelen met je projectmanagementtools, maar ook met je agenda, mailbox en nog zoveel meer! Zo kan je snel bestaande data importeren en vermijd je saai, repeterend werk.

  Aan de slag →

 • Is het waar dat reeds 15.190 ondernemers hun werk plannen met Teamleader Focus?

  Ja. Teamleader is marktleider in bedrijfssoftware. Na het activeren van je proefversie kan je meteen aan de slag, ook zonder software-ervaring. Maar waarom zou je ons moeten geloven?

  Test het zelf →

 • Moet ik mijn creditcard koppelen aan de gratis proefversie?

  Nee. Om Teamleader Focus te testen is er geen creditcard vereist. Na twee weken testen ontvang je automatisch een e-mail waarin uitgelegd wordt hoe je je account verder kan blijven gebruiken. Je kiest het pakket dat het best past bij jouw bedrijf en ruilt zo je testaccount in voor een betaald account.

  Start vandaag nog →

 • Heb ik toegang tot alle functionaliteiten in mijn gratis proefversie?

  Ja. Bij het opstarten van je proefversie heb je sowieso toegang tot de basisfunctionaliteiten: agenda, crm, deals en offertes, artikelen en materialen, en statistieken. Daarnaast kan je nog een aantal extra functionaliteiten selecteren die voor jou het verschil maken: facturen en betalingen, projectbeheer, tijdregistratie, werkbonnen en/of supporttickets. De door jou aangeduide functionaliteiten zullen vervolgens, samen met de basisfunctionaliteiten, in je testaccount verschijnen. Toch benieuwd naar de andere functionaliteiten? Niet getreurd, je kan de selectie altijd aanpassen.

  Start vandaag nog →

 • Verlies ik de gegevens in mijn account na de gratis proefperiode?

  Nee. Als je je testaccount omruilt voor een betaald account, dan kan je ervoor kiezen om je data te behouden of te verwijderen. Als je proefversie is afgelopen, dan wordt alle data na 30 dagen definitief verwijderd. Toch nog upgraden? Dan activeren we je testaccount opnieuw, waardoor je je data kan meenemen naar een betaald account.

  Start vandaag nog →

 • Ik heb nog vragen. Wat nu?

  Bij Teamleader staan we altijd paraat om te luisteren naar jouw specifieke noden en wensen. Plan een vrijblijvend gesprek met één van onze consultants en dan kijken we samen of Teamleader Focus de juiste oplossing is voor jouw situatie.