Onze erkende Service Partners.

Opgeleid door Teamleader en experten in hun vak.
Samen met onze Service Partners helpen we onze klanten slimmer te werken.

 • Tripletribe

  TripleTribe

  Veghel

  TripleTribe tekent strategieën uit, begeleidt de klantenreis en helpt organisaties een merkidentiteit te ontwikkelen, zowel offline als online. Zo helpt het bedrijven hun klantwaarde te optimaliseren.

 • 75526694 5777658 Lagom organizing logo1 1024x569

  Lagom Organizing

  Breda

  Als professional organizer zorgt Lagom voor meer overzicht en continuïteit. Het brengt structuur op de werkplek, in de administratie en in de planning van organisaties. Zo biedt het ondernemers meer tijd om te ondernemen en meer tijd om te leven.

 • Kemker

  Kemker ICT Groep

  Oosterwijk

  Het ICT bedrijf dat graag luistert naar de klant, advies geeft, en dat ook doet uitvoeren. Indien nodig neemt Kemker ICT Groep het gehele systeembeheer over, maar het treedt ook op als aanvulling op het bestaande ICT-systeem.

 • Zeker Susan

  Zeker Susan

  Zwolle

  Zeker Susan zorgt ervoor dat ondernemers zich kunnen focussen op het ondersteunen van hun klanten. Het helpt bedrijven en ondernemers taken slimmer te organiseren en te automatiseren, zodat er meer tijd overblijft voor wat waardevol is voor het bedrijf.

 • Proven

  Proven Web Concepts

  Nunspeet

  Proven Web Concepts is meer dan een webdesignbureau. Op een unieke manier creëert het interactieve websites met een intuïtief design en een sterke focus op interactiviteit. Dat doen ze niet alleen, maar in zeer nauwe samenwerking met hun klanten.

 • Easy Office

  Easy Office Online

  Deventer

  Als het over je werkplek, telefonie en internet gaat, dan wil je maar één ding: dat het supergoed en veilig werkt. Easy Office Online regelt dat voor jou, zodat je kan focussen op wat écht belangrijk is.

 • Slimme Software Online

  slimme software .online

  Delft

  Slimme software .online verbindt ondernemers met cloud tools-aanbieders door toepassingen af te stemmen op de behoeftes in elk bedrijf. Elke toepassing wordt zorgvuldig voorbereid, gebruikers krijgen een uitgebreide opleiding.

 • Unfrmaed

  Unframed

  Wormerveer

  Unframed treedt op als partner bij de digitale transformatie en automatisering van bedrijven en beantwoordt online vraagstukken van ondernemers. Het nuchtere, Noord-Hollandse team heeft een open en transparante werkwijze.

 • Sleegers

  Sleegers Software Consultancy

  Someren

  Passende business software oplossingen voor het MKB. Sleegers Software Consultancy levert, implementeert en ondersteunt business software oplossingen voor uw MKB onderneming.

 • Barnsten

  Barnsten

  Haarlem

  Al meer dan vijftien jaar helpt Barnsten klanten hun productiviteit te verhogen, de kwaliteit van hun software te verbeteren, de applicatie en database performance te laten toenemen, de compliance en beveiliging te stroomlijnen en kosten te verlagen.

 • Logo Finit 500px RGB Kleur Payoff

  FinIT

  Amersfoort

  Wil je je bedrijf naar een hoger niveau tillen, stroomlijnen, of wil je gewoon het volledige potentieel realiseren, dan is FinIT er om jou te helpen. Als toegewijde partner voor bedrijfsoplossingen biedt FinIT services en ondersteuning die niet alleen aan de behoeften voldoen, maar deze overtreffen.

 • Logo

  No BS Agency

  Breda

  Ik help jou en je collega's bij het adviseren, configureren en het implementeren van de juiste software en tools.

 • SHFT Digital Logo

  SHFT Digital

  Nijmegen

  SHFT Digital is de digitalisering expert die MKB'ers helpt hun workflows te verbeteren en te automatiseren. Dit doen we met behulp van de laatste digitale innovaties met als grootste doel jouw onderneming tijd te besparen zodat jullie je kunnen focussen op waar jullie goed in zijn.

 • Nieuw logo 1 adobe express

  M.C.S. ICT

  Bodegraven

  M.C.S. ICT is zeer gespecialiseerd op het ICT-gebied. Naast de vele oplossingen die M.C.S. ICT biedt hebben wij een sterk ICT-beheer plan. Wij nemen voor uw bedrijf alles op ICT-gebied uit handen zodat u kunt focussen op andere belangrijke zaken.

 • Logo softstream definitief

  Softstream

  Leeuwarden

  Softstream is al meer dan 15 jaar dé Cloudspecialist van Noord-Nederland. Wij integreren diverse cloud-toepassingen om de bedrijfsprocessen van jouw organisatie te optimaliseren waardoor wij bijdragen aan werkgemak en -geluk voor jou en jouw collega's.

 • Local IT heroes

  Local IT Heroes

  Hilversum

  Local IT Heroes bundelt de krachten van meerdere servicegerichte IT-bedrijven in Nederland. Hierdoor combineren wij het voordeel van landelijke dekking met de flexibiliteit van lokale service. Kleine IT-bedrijven zijn wendbaar en concurrerend, maar grote IT-bedrijven herbergen veel kennis en specialismen. Bij Local IT Heroes verenigen we het beste van beide werelden.


 • Logo Zeel Vis IT

  ZeelVis-IT

  Albergen

  Veranderen was nog nooit zo leuk! ZeelVis-IT, het jonge en dynamische bedrijf dat organisaties ondersteunt op het gebied van consultancy, procesoptimalisatie en software implementatie. Luisterend naar de wensen van de organisatie en met oog voor de eindgebruiker zorgen wij voor een soepele en succesvolle implementatie. Samen maken we verandering tot een succes!

 • I Taanspreekpunt logo zwart met tekst

  IT Aanspreekpunt

  Enschede

  IT aanspreekpunt biedt totale ontzorging op het gebied van IT-diensten. Van beheer en beveiliging tot preventie en snelle ondersteuning bij problemen. We vereenvoudigen bedrijfsprocessen, beschermen tegen cyberdreigingen en bieden persoonlijke, betaalbare oplossingen.

 • Logo YOP M

  YOP

  Zeist

  YourOnlineProfessional ondersteunt ondernemers die efficiënter willen werken met als doel kostbare tijd besparen. Dit doen wij door het automatiseren van werkprocessen en de inzet van emailmarketing automations.

 • Logo Via Steef

  ViaSteef

  Zwijndrecht

  Hulp nodig bij de keuze van je Teamleader pakket, de implementatie, of het gebruik van Teamleader? Schakel ViaSteef in. Door gebruik te maken van mijn netwerk en jarenlange ervaring help ik bedrijven zichzelf zichtbaar te maken, op te laten vallen, slimmer en effectiever te werken en overzicht en tijdwinst te creëren.

 • H2 W LOGO KLEUR BLAUW RGB

  How2Wow

  Lelystad

  How2Wow richt zich op het verbeteren van de efficiëntie en productiviteit van bedrijven. Met een unieke mix van dienstverlening en softwareoplossingen op maat bieden we inzicht, oplossing en borging. Hiermee creëren we een WOW bij onze klanten!


 • Logo 01

  GB Solutions

  Woerden

  Wij ondersteunen dienstverleners en handelsondernemingen bij het digitaliseren en automatiseren van de administratieve processen. Met een team van enthousiaste professionals helpen wij jou bij het vinden, inrichten en optimaliseren van de juiste applicatie.

 • Vuur Kracht Logo

  VuurKracht

  Groningen

  VuurKracht staat ondernemers in het mkb bij met een breed pakket aan dienstverlening en doet dat op innovatieve wijze. Binnen het team van experts -aangevuld met tal van externe deskundigen richt VuurKracht zich vooral op bedrijfsstragisch en -technisch advies en hrm-ontwikkeling.

 • 300x60 Teamleader logo Certified Partner

  Jouw bedrijf in dit overzicht?

  Als Service Partner help jij Teamleader-klanten slimmer te werken en word je hun digitaliseringsexpert bij uitstek. Na een opleiding verzorg jij als IT-expert de implementatie van Teamleader Focus bij onze klanten.

  Sluit je aan bij onze Partner Community.

Jouw bedrijf in dit overzicht?

Done for you

Jouw bedrijf in dit overzicht?

Toon je klanten hoe ze slimmer kunnen werken met Teamleader en word hun digitaliseringsexpert bij uitstek. Wij bieden je opleidingen en marketingtools, jij verzorgt de onboarding.