Onze erkende Service Partners.

Opgeleid door Teamleader en experten in hun vak.
Samen met onze Service Partners helpen we onze klanten slimmer te werken.

 • Tripletribe

  TripleTribe

  Veghel

  TripleTribe tekent strategieën uit, begeleidt de klantenreis en helpt organisaties een merkidentiteit te ontwikkelen, zowel offline als online. Zo helpt het bedrijven hun klantwaarde te optimaliseren.

 • 75526694 5777658 Lagom organizing logo1 1024x569

  Lagom Organizing

  Breda

  Als professional organizer zorgt Lagom voor meer overzicht en continuïteit. Het brengt structuur op de werkplek, in de administratie en in de planning van organisaties. Zo biedt het ondernemers meer tijd om te ondernemen en meer tijd om te leven.

 • Kemker

  Kemker ICT Groep

  Oosterwijk

  Het ICT bedrijf dat graag luistert naar de klant, advies geeft, en dat ook doet uitvoeren. Indien nodig neemt Kemker ICT Groep het gehele systeembeheer over, maar het treedt ook op als aanvulling op het bestaande ICT-systeem.

 • Zeker Susan

  Zeker Susan

  Zwolle

  Zeker Susan zorgt ervoor dat ondernemers zich kunnen focussen op het ondersteunen van hun klanten. Het helpt bedrijven en ondernemers taken slimmer te organiseren en te automatiseren, zodat er meer tijd overblijft voor wat waardevol is voor het bedrijf.

 • Proven

  Proven Web Concepts

  Nunspeet

  Proven Web Concepts is meer dan een webdesignbureau. Op een unieke manier creëert het interactieve websites met een intuïtief design en een sterke focus op interactiviteit. Dat doen ze niet alleen, maar in zeer nauwe samenwerking met hun klanten.

 • Easy Office

  Easy Office Online

  Deventer

  Als het over je werkplek, telefonie en internet gaat, dan wil je maar één ding: dat het supergoed en veilig werkt. Easy Office Online regelt dat voor jou, zodat je kan focussen op wat écht belangrijk is.

 • Slimme Software Online

  slimme software .online

  Delft

  Slimme software .online verbindt ondernemers met cloud tools-aanbieders door toepassingen af te stemmen op de behoeftes in elk bedrijf. Elke toepassing wordt zorgvuldig voorbereid, gebruikers krijgen een uitgebreide opleiding.

 • Unfrmaed

  Unframed

  Wormerveer

  Unframed treedt op als partner bij de digitale transformatie en automatisering van bedrijven en beantwoordt online vraagstukken van ondernemers. Het nuchtere, Noord-Hollandse team heeft een open en transparante werkwijze.

 • Sleegers

  Sleegers Software Consultancy

  Someren

  Passende business software oplossingen voor het MKB. Sleegers Software Consultancy levert, implementeert en ondersteunt business software oplossingen voor uw MKB onderneming.

 • Barnsten

  Barnsten

  Haarlem

  Al meer dan vijftien jaar helpt Barnsten klanten hun productiviteit te verhogen, de kwaliteit van hun software te verbeteren, de applicatie en database performance te laten toenemen, de compliance en beveiliging te stroomlijnen en kosten te verlagen.

 • Logo Finit 500px RGB Kleur Payoff

  FinIT

  Amersfoort

  Wil je je bedrijf naar een hoger niveau tillen, stroomlijnen, of wil je gewoon het volledige potentieel realiseren, dan is FinIT er om jou te helpen. Als toegewijde partner voor bedrijfsoplossingen biedt FinIT services en ondersteuning die niet alleen aan de behoeften voldoen, maar deze overtreffen.

 • 300x60 Teamleader logo Certified Partner

  Jouw bedrijf in dit overzicht?

  Als Service Partner help jij Teamleader-klanten slimmer te werken en word je hun digitaliseringsexpert bij uitstek. Na een opleiding verzorg jij als IT-expert de implementatie van Teamleader Focus bij onze klanten.

  Sluit je aan bij onze Partner Community.

Jouw bedrijf in dit overzicht?

Done for you

Jouw bedrijf in dit overzicht?

Toon je klanten hoe ze slimmer kunnen werken met Teamleader en word hun digitaliseringsexpert bij uitstek. Wij bieden je opleidingen en marketingtools, jij verzorgt de onboarding.