Over Teamleader Focus

5 weetjes over Teamleader Focus

Ontstaan vanuit klantfeedback

Onze CEO, Jeroen De Wit, had in zijn studententijd samen met Willem Delbare en Mathias De Loore een eigen webdesignbureau. Dit ging goed, maar klanten wilden meer. Op het moment dat er gevraagd werd een projectmanagement tool te maken voor een website, realiseerden de mannen zich dat het mkb veel meer nodig heeft dan alleen een goed werkende website.

In het voorjaar van 2012 werd de eerste code van Teamleader Focus geschreven. Teamleader Focus is officieel opgericht in de zomer van 2012 en is organisch gegroeid, vanuit een customer-centric filosofie. De CRM-module bijvoorbeeld, het kloppende hart van de tool, is vanaf het begin gebouwd op basis van klantfeedback.

5 weetjes over Teamleader Focus

About teamleader 1 0

Groeit als kool

Groepsje

Groeit als kool

Langzaam maar zeker kreeg Teamleader Focus vorm en in drie opeenvolgende financieringsronde - Seed Round van €1 miljoen in mei 2014, Series A van €2,5 miljoen in mei 2015 en Series B van €10 miljoen in november 2016 - wordt verdere groei mogelijk gemaakt.

Teamleader Focus over de grens

Teamleader Focus wil graag Europa veroveren. Daarom kozen we voor een multilokale aanpak, met een uitgebreid internationaal team en sinds 2015 kantoren in Amsterdam en Gent. Ondertussen telt Teamleader Focus 160 werknemers van wel 10 verschillende nationaliteiten, en het team groeit nog elke week.

Teamleader Focus over de grens

Europe 0

Prijzen en nominaties

Fast50

Prijzen en nominaties

We hebben de afgelopen vijf jaar zelfs een aantal prijzen gewonnen:

  • HenQ Award van The Next Web Europe Conference
  • Genomineerd voor Deloitte’s Rising Star Award 2015
  • Startups.be’s Tech Startup of the Year 2015
  • UNIZO’s Most Promising SME of Flanders 2016-2017
  • Team Award & Hero Award van Customer Success Hero Awards 2017
  • Deloitte’s 2017 Technology Fast 50

En niet te vergeten: onze CEO is door de Computable Awards uitgeroepen tot één van de tien beste CEO’s in de ICT-branche. Voor ons is hij natuurlijk de onbetwiste nr. 1!

Nog (lang) niet klaar

In de toekomst zullen we verder gaan met het ontwikkelen en verbeteren van onze tool. We willen dat onze klanten zich kunnen focussen op hun eigen werk en talent. Zolang ondernemers aangeven (te) veel tijd kwijt te zijn aan administratie, facturatie en andere rompslomp, is onze missie nog niet geslaagd!

Nog (lang) niet klaar

Worksmarter

Teamleader Focus is...

Toegankelijk

Wij denken vanuit het perspectief van een groeiend bedrijf, net als onze klanten. We zijn lokaal, we zijn vriendelijk. We zijn het soort bedrijf met wie je een biertje zou willen drinken - niet het soort bedrijf dat continu naar het cijfer onderaan de streep kijkt.

Efficiënt

Wij werken aan het optimaliseren van onze alles-in-één CRM tool voor CRM, facturatie en projectmanagement. We zijn inderdaad niet de eersten die dat proberen, maar er zijn nu veel slimme verbeteringen mogelijk dankzij de digitalisering en de cloud. We focussen ons daarop, in combinatie met intuïtief ontwerp, zodat jij beter kan werken.

Toegewijd

Wij willen groeiende bedrijven helpen succesvol te zijn - uiteindelijk inspireert jullie succes ons. Ons product komt dan ook voort uit een gezamenlijke inspanning; we denken goed na over de antwoorden op de dagelijkse problemen van onze klanten We zijn niet tevreden totdat het werkt.

Thought leader

Het werk ontwikkelt zich voortdurend; Teamleader Focus levert relevant inzicht zodat gebruikers kunnen bouwen, organiseren en samenwerken. We bieden waardevolle content aan onze klanten, partners en de community over hoe zij hun bedrijf kunnen laten floreren; we geven workshops over lead management, spreken op evenementen over groei. Kortom, we inspireren anderen door het delen van ideeën en stellen andere bedrijven in staat zich te focussen op hetgeen ertoe doet. Het vertrouwen dat we krijgen maakt Teamleader Focus een duurzame partner.

Vindingrijk

Teamleader Focus is een betaalbare oplossing dat gebruikers data, tutorials, rapporten, how-to’s, geïntegreerde tools - en excellente klantenservice - biedt. Gebruikers kunnen van Teamleader Focus op aan wanneer het gaat om het optimaliseren van methoden en het verbeteren van hun workflow met goed ontworpen software en nieuwe ideeën.

Intuïtief

Intuïtief en gemakkelijk in gebruik betekent dat Teamleader Focus klanten hun voordeel halen uit een rechttoe-rechtaan product dat gemakkelijk te integreren is in hun huidige manier van werken - zo wordt kostbare tijd bespaard!

Het verhaal achter ons logo

TL logo RGB

Het verhaal achter ons logo

Ons op origami geïnspireerde logo is bedoeld om precisie en vindingrijkheid te representeren. En deze link is meer dan symbolisch: origami is een kunst waaruit blijkt dat gerichte inspanningen tot onverwachte resultaten kunnen leiden. Net als een gewoon vel papier omgezet kan worden in iets moois en indrukwekkends, kun je met Teamleader Focus ook meer bereiken dan je op het eerste moment zou denken.

Met verrassende efficiency helpt Teamleader Focuss simpele en intelligente tool gewone data omzetten in iets dat daadwerkelijk bruikbaar is - wat de gebruiker helpt slimmer te werken. Wij zien het resultaat, net als bij origami, als iets moois.

Dan is er nog het aspect van een papierloze wereld: als Teamleader Focus jou helpt je administratie makkelijker te maken en papierwerk vermindert, geeft origami jou een alternatief om het bespaarde papier te gebruiken.

Bekijk al onze brand assets - logo's, symbolen & mission statement - hier.