Afspraakplanning op automatische piloot

De perfecte klantervaring gaat hand in hand met efficiëntie: krachtige afspraakplanning laat nieuwe en bestaande klanten toe om makkelijk en snel een afspraak met jou te boeken. Simpel, future-proof en volledig geïntegreerd met je Google, Outlook of Teamleader Focus-agenda.

BE Website LP CMA Hero Image 2
Picture Bert 1 1
Picture Bert 1 1

Bert Callens - Digly

"De automatische afspraakplanning van Teamleader bespaart me 15 minuten mailen en bellen per afspraak."

De snelste start met afspraakplanning

BE Website LP CMA Integrations

De snelste start met afspraakplanning

Laat (potentiële) klanten afspraken met jou boeken, gebaseerd op jouw beschikbaarheid. Connecteer je agenda, bepaal je beschikbare uren en deel je link via email of sociale media. Of integreer een boekingspagina op je website. Afspraken rollen binnen, zelfs als je niet online bent. Gedaan met het eindeloze heen-en-weer gemail.

arrow left decorator

Vermijd no-shows en dubbele boekingen

Wachten op een klant die niet komt opdagen is frustrerend. De automatische herinneringen zorgen ervoor dat je afspraken plaatsvinden zoals gepland. Je kunt zelfs dubbele boekingen vermijden door de agenda van je klant te matchen met zowel je persoonlijke als professionele planning.

Vermijd no-shows en dubbele boekingen

NL Website LP CMA Schedule meetings
arrows
Muriel Kamsma 05
Muriel Kamsma 05

Muriel Kamsma - Kamsma bedrijfsfinanciering

"Het is bovenal een enorme tijdswinst. En ik word minder gestoord door onverwachte telefoontjes. Zo kan ik me beter concentreren op het werk dat voor me ligt."

Werkt zoals jij werkt

NL Website LP CMA Type Of Opontments

Werkt zoals jij werkt

Spreek je graag af in levende lijve? Of plan je liever een korte afspraak van 15 minuten? Maak verschillende afspraaktypes aan en laat de keuze aan je klanten. Blokkeer je agenda voor focustijd en wordt niet gestoord terwijl je werkt.

arrow left decorator

Organiseer feilloze, interactieve meetings

Gebruik de ingebouwde videoconferentie om online te connecteren met klanten. Geen downloads of logins nodig: een simpele link is voldoende om af te spreken en samen te werken op gelijk welk toestel - ook op mobiel. Maak gebruik van whiteboards, werk samen aan documenten en bewaar je notities, bestanden en chatgesprekken voor later. Allemaal in je gedeelde klantomgeving.

Organiseer feilloze, interactieve meetings

BE Website LP CMA Interactive meetings