Geboekt & klaar! Wil je
dezelfde ervaring aanbieden?

Die afspraak die je net boekte? Dat was mogelijk door Teamleader Focus. En dat is nog maar een fractie van de mogelijkheden van Teamleader. Geniet van het gemak van je sales, je facturen en je planning op één locatie. En creëer een duurzame band met je klant.

BE NL Schedule meetings 3

Dit is wat je met Teamleader Focus allemaal kan:

 1. Klantrelaties versterken

  Verras je klanten met de eenvoud van werken met jou, vanaf het eerste contact tot lang na de laatste factuur. Plan, ontmoet en werk online samen via het delen van documenten en flexibele whiteboarding.

 2. Klanten beheren

  Met Teamleader Focus beheer je alle informatie van klanten en contacten op één plaats. Contactinformatie, gemaakte afspraken, de communicatiegeschiedenis, ... Makkelijk én overzichtelijk voor jou en je collega’s.

 3. Offertes maken

  Professionele offertes opstellen en versturen wordt vanaf nu kinderspel. Bovendien kan je ze online laten ondertekenen. Met Teamleader Focus volg je elke verkoopkans op de voet. Zo verkoop je sneller, én meer.

 4. Projecten beheren

  Maak van een offerte een project en volg het nauwgezet op. Definieer deadlines, groepeer taken en lever het project op tijd af. Blijf daarbij binnen budget zonder je winstmarge uit het oog te verliezen dankzij glasheldere projectcijfers.

 5. Tijd registreren

  Hou accuraat je gewerkte uren bij onderweg of achter je bureau, voor correcte facturen en duidelijke rapporten. Dat kan zelfs tijdens het werk, met de Time Tracker. Nadien kan je dieper inzoomen op de factureerbare tijd per klant of project.

 6. Facturen maken

  Factureer snel en eenvoudig, in verschillende munteenheden. Maak, verstuur en beheer je facturen in een paar klikken. Verzend ze via mail of per post. Maak gebruik van sjablonen, stel periodieke facturen in en koppel met je boekhoudpakket.

 7. Geld ontvangen

  Dankzij Teamleader Focus word je op tijd en correct betaald. Je raadpleegt altijd en overal de juiste betaalstatussen, stelt automatische herinneringen in voor laatbetalers en laat je klant online betalen.

BE NL Interactive meetings NL NL Klantenbeheer NL NL Offertes maken NL NL Projecten beheren NL NL Registreer nauwgezet met de Time Tracker NL NL Factureren NL NL Correcte betaalstatussen

Probeer Teamleader Focus nu twee weken gratis uit.

Niet helemaal overtuigd? Geen probleem, je betaalt niks.