Teamleader probeert kmo's te helpen om digitaler en slimmer te werken door CRM, projectmanagement en facturatie samen te brengen in één handige online tool. Maar wat voor ons vanzelfsprekend is, zoals bijvoorbeeld een computer, is dat niet overal. Daarom steunt Teamleader tijdens Music For Life Close The Gap, een non-profit organisatie die zich inzet om de digitale kloof te verkleinen.

Die kloof proberen ze te overbruggen door tweedehandscomputers, die werden geschonken door Europese bedrijven, aan te bieden aan educatieve, medische en sociale projecten in ontwikkelingslanden. Sinds 2004 heeft Close the Gap meer dan 700.000 ICT toepassingen verzameld voor meer dan 5000 projecten in Afrika.

Close the Gap Logo

Wat kan jij doen?

Het motto van de Warmste Week is "iedereen zorgt voor iedereen". Ook bedrijven ontsnappen daar niet aan.
Welke maatschappelijke verantwoordelijkheid draag je als kmo?

Op 21 december organiseren wij daarom de workshop "Duurzaam ondernemen als kmo" met Inge Knapen van Close The Gap. De workshop zal doorgaan van 14u tot 17u. Deelnemen aan de workshop kost € 50. De opbrengst van de tickets gaat integraal naar Close The Gap. Elke inschrijving telt: met € 2000 kunnen we een computerklas installeren die 300 kinderen bereikt.

 

Geen tijd om naar de workshop te komen maar wel zin om bij te dragen? Je kan ook gewoon een gift doen.

 

Close The Gap zamelt tweedehands computers in bij Europese bedrijven. Daarnaast kan je Close The Gap ook nog op een aantal andere manieren steunen.